Lær din by bedre at kende

Er du flyttet til en ny by, eller har du boet i den samme i by mange år? Uanset hvad oplever vi mennesker hele tiden nye ting omkring os, selvom vi har gået samme tur mange gange, opdager vi nye ting. Det samme gælder den by, som du er bosiddende i. Alle disse nye steder og ting er værd at have for øje, og du kan her blive klogere på, hvordan du lærer din by bedre at kende.

Gå på opdagelse

Man siger altid, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Du skal derfor klæde dig på efter vejret, da du skal gå en tur i dit lokalområde. Prøv at gå den samme tur, men med andre øjne end, hvad du plejer. Du kan også prøve at gå en anden tur end det sædvanlige, når du skal ned og handle ind. Alle de små ændringer bevirker i, at du lærer nye steder at kende, og du ser nye ting. Hvis du har et turistbureau i din by, kan du gå forbi en dag for at høre, hvad du skal se og opleve. Måske hører og erfarer du, at der er andre områder, som du ikke vidste fandtes.

Hold dig opdateret

I dag bruger mange nettet og de sociale medier til at søge efter viden og blive klogere. Du kan derved anvende nettet til at søge på din by, så du kan læse mere om den. Gå på herning-netavis.dk eller find netavisen for din by, så du kan holde dig opdateret på f.eks., hvornår det næste loppemarked er. På de sociale medier har du mulighed for at finde og følge lokale butikker og cafeer. Hvis du finder en butik eller cafe, som ser hyggelig ud, kan du tage et smut forbi. Her kan du få en lille snak med nogle andre mennesker, som enten er meget bekendte eller ikke kender til byen. Herved har I mulighed for at udveksle viden med hinanden samt blive klogere.