Her er alt du behøver at vide om leasing af bil

Leasing og privatleasing af biler er noget, som kan have sin fordel. Står du og overvejer at skaffe en ny bil til huse, og vil du gerne blive klogere på, hvad fordelene ved privatleasing kan være, kan du læse med her. Med den rette aftale om bil leasing slipper du nemlig for mange ærgerlige forpligtelser forbundet med ejerskab af biler.

 

Med en leasing bil slipper du for besværligheder

Der kan være mange gode fordel ved at eje en bil. Samtidigt findes der dog også mange forpligtelser, som er knap så fede. Her tæller ikke mindst emner såsom vedligehold og værditab. Regninger til serviceaftalen bliver der nemlig taget hånd om fra det rette leasingfirma, ligesom også værditabet på din bil bliver mindre relevant.

 

Leasing af biler er meget udbredt, også hos privatpersoner. Ønsker du at lease en bil kan du gøre dette med såkaldt privatleasing, hvor du betaler en fast månedlig ydelse for din bil. Udover det behøver du kun bekymre dig om betaling af brændstof, forsikring samt den grønne afgift.

 

Du har store grader af frihed, hvis du vælger en leasingbil

Det gode ved leasingbiler er, at der ofte er en stor grad af frihed. Der gælder både når det kommer til at vælge selve modellen af bil, men også når det handler om montering af eventuelt ekstraudstyr. Vælg for eksempel imellem følgende bilmærker til leasing, og overvej hvilke typer udstyr, bilen skal have:

  • Renault
  • Ford
  • KIA
  • Dacia
  • Volvo

Ligegyldigt hvad kriterierne for din drømmebil er, findes der med al sandsynlighed et godt match til dig. Husk desuden fordelene i form af serviceaftaler og vejhjælp, som kan klares under leasingaftalen. Det kan være værd at have in mente, når du skal overveje, hvorvidt det er leasing eller eget køb som er det rette valg for dig, når du skal have bil.

Skriv et svar