Forvandl din bolig til et farveunivers

Sidder du nogle gange og drømmer om at dæmpe lyset, så det passer perfekt til filmaftenen om fredagen? Eller sidder du og spiser, og tænker at lyset er for skarpt og ødelægger den gode stemning? Ligesom du engang tænkte, at det ville være smart, hvis du bare kunne tjekke dine e-mails på telefonen, er det i dag unødvendigt at være frustreret over lyset i boligen.

Smarte løsninger er tilgængelige

Da smartphonen kom, kunne du endelige tjekke dine e-mails og benytte tusindvis af andre nye funktioner, som tidligere virkede umulige. I dag er der også kommet smartpærer, i form af Phillips Hue pærer. Dette gør det muligt at styre lyset fra din smartphone. Oplev nyt univers med pærer fra Phillips Hue. Dette betyder, at du både kan dæmpe, skærpe og ændre farven på lyset. Efter du har installeret Phillips Hue pærer, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har kunne leve med én farve og én lysstyrke.

Tag kontrol over en din hverdag

Ikke nok med at du kan ændre stemningen igennem lyset, kan du også bestemme hvilke dele af boligen som skal oplyses – alt sammen fra din smartphone. Når du kommer hjem fra arbejdet, kan du tænde lyset i entréen, inden du overhovedet er kommet en af hoveddøren. For de af os, som ikke bryder os om at vandre igennem huset i mørke for at trykke på stikkontakterne, er dette et ekstra stort plus. Phillips Hue pærerne ændrer også hele måden hvorpå du kan indrette din bolig. De tillader dig at skabe hyggelige kroge i boligen, som ikke før var mulige. Du kan f.eks. skabe et gamerhjørne med computerskærm og alt dertilhørende gamerudstyr, som kan blive belyst med det klassiske blå eller røde lys. Derefter kan du tænde det normale hvide lys, og gamerhulen er blevet forvandlet til kontor igen. Mulighederne er uendelige med Phillips Hue.