5 gode gaveidéer til din bilglade ven eller familiemedlem

Hvad giver man til vennen eller familiemedlemmet, der har alt? Det kan være en maraton i sig selv at skulle finde den perfekte gave, og man ender ofte med at fiske i den samme sø af gaveidéer. Men hvis den kommende fødselar nu engang elsker biler, så kunne man med fordel kaste sig ud i en lille gave til den firehjulede. Her følger 5 gode gaveidéer som man kan drage inspiration af til den næste gave for din bilglade, onkel, tante, far, søster, ven elle veninde.

Pep bilen op med fantastiske bilmåtter

Man skænker dem ofte slet ikke en tanke. Men bilmåtter gør ikke bare en stor forskel i forbindelse med beskyttelse af bilens oprindelige polstring, de kan tillige skabe lidt mere æstetik i forhold til de ofte lidt kedelige bilmåtter, der kommer som standard. En gave i form af bilmåtter efter eget valg og design kunne derfor være en både god og praktisk gave til den bilglade fødselar.

Bilkroge til tasker og jakker

Det kan lyde skørt, men det er ikke desto en mindre genialitet. Du kan i dag købe flere forskellige kroge af hård plast og flere forskellige farver, som kan monteres med et klik på de forreste sæders nakkestøtter. På den måde fungerer de som kroge til ophæng af håndtasker, indkøbsposer, net og lignende for enten de foransiddende eller for passagerer der er med bagi. Hvor mange gange har man ikke selv smidt sine indkøbsvarer ind på bagsædet efter indkøb for blot at se posen være slynget rundt tusinde gange, når først man er kommet hjem.

Sammenfoldelige bagagerumskasser

De fleste har ofte oplevet at have haft en glemt olie eller andet flydende væske stående på bagsædet i et stykke tid, blot for en dag at opleve at hele indholdet er løbet ud over bagagerummet. Hvis man i den forbindelse ikke allerede har nået at lave en god bagagerumsbeskyttelse, så er det desværre bare på med arbejdshandskerne og knofedtet.

Men for eftertiden kan scenariet undgås ved køb af sammenfoldelige kasser af nylon eller plast, der indeholder forskellige størrelser rum, så der opmagasineres alt lige fra oliebøtter, værktøj, væsker, arbejdshandsker og lignende.

Det er netop også anbefalet fra flere officielle kanter, at man sørger for at undgå at have løsdele liggende rundt omkring i bilkabinen, da disse potentielt set kan være farlige i en situation ved hård opbremsning.

Få styr på rodet i bilen

En anden god og sjov gave kunne være de ny-producerede små mobile skraldespande med tryklåg. De er lavet så de stort set passer perfekt til bilens kopholder-huller. Det kan lyde skørt at have en lille skraldespand med i bilen, men ved nærmere eftertanke er der måske behov for en sådan. Ofte er der nemlig ikke rigtigt noget sted at kassere børnenes ispinde, tyggegummipapiret eller servietterne, mens man er på farten. Det ender ofte med at flyde i alle tænkelige rum og åbninger i kabinen, hvis ikke på gulvet. Så måske er der netop brug for en lille skraldespand, og måske er denne gave derfor ganske fin. Måske som supplement til noget andet.

Blindvinkels-spejl for øget sikkerhed

Der sker desværre stadig alt for mange ulykker i trafikken grundet højresvings-ulykker, hvor bilister og lastbiler ikke ser de cyklende, før det er for sent. Det skyldes ofte de blinde vinkler, der nu engang opstår i den vinkel, som sidespejlet ikke afdækker. Men det kan være en saga blot med blinde vinkler, hvis man investerer i de nye små blindvinkels-spejle, der kan fastmonteres i det inderste af bilens sidespejl. Det er ikke blot en glimrende ekstra-gave til fødselaren, men kunne også være en god investering for dig selv.

 

Skriv et svar