Arbejd mindre med det rette udstyr

Hvis du bor på en gård, eller et hus med en større grund, har du måske været ude for at sætte hegn. Du har måske også været i gang med mange andre vedligeholdelsesprojekter. Der er nemlig nok har lave, når man har hus og evt. også husdyr. Derfor kan du med fordel modernisere dine metoder og bruge det rigtige udstyr. På denne måde skal du arbejde mere, og dit arbejde holder længere.

Sæt et ordentligt hegn

Når du skal sætte et hegn, bruger du måske et manuel Jordbor eller en spade. Hvis dette er tilfældet, så ved du også at det kan tage omkring en halv time – eller måske endda mere – at grave ét hul til hver pæl. Dette kan gøres langt mere effektivt med en maskine, hvor du kan tilkoble et Jordbor. Dette fungerer som en stor boremaskine, som du altså benytter til at bore et hul ned i jorden, hvorefter du sætter pælen i. På denne måde går du fra en halv time per hul, til få minutter. Et Jordbor vil utvivlsomt gøre livet lettere for dig, og gøre du har mere tid, til alle de andre opgaver, der skal ordnes på din ejendom.

Mindre problemer at døje med

Et godt hegn holder længe, og sikrer at du ikke skal gøre det hele om hver andet år. Udover at væsentligt forkorte din arbejdstid med et Jordbor, er der også andre tips du kan gøre brug af. Det er en god ide at investere i kvalitetspæle med det samme, fordi de holder væsentligt længere end billige pæle. På samme tid forbedrer du også hegnets funktion. Hvis du er sikker på dit hegn, skal du ikke bekymre dig om at dine heste, køer eller får bryder ud. Du kan altså sove helt trygt om natten, hvis bare du gør arbejdet ordentligt første gang.

Skriv et svar