Sådan bliver du klar til ravjagt

Har du nogensinde et ønske om at komme mere ud i naturen? Eller savner du nogensinde at have en hobby og noget at gå op i, når du ikke arbejder eller ordner huslige pligter?

 

Så er det f.eks. en rigtig god idé at prøve at tage på ravjagt. Det er nemlig en både hyggelig og spændende hobby, der bringer dig tættere på naturen.

Hav dit udstyr på plads

 

Når du går på ravjagt, så er der noget forskelligt udstyr, der gør det langt nemmere at spotte rav. F.eks. er ravlygter et rigtig godt redskab til at gøre det lettere at finde rav. Ravlygter gør, at rav lyser op. På den måde bliver det meget lettere for dig at spotte, hvor der egentlig er rav. Det er især nyttigt, hvis du leder efter rav, når det er mørkt.

 

Find en god påklædning

 

Det er hyggeligt at gå og lede efter rav, så det tager hurtigt et par timer. Men derfor er det også vigtigt at finde en god og varm påklædning. Hvis du tager på ravjagt, når det er mørkt, så er det ofte køligt at gå langs en strand.

 

Det er ikke sjovt at gå og kigge efter rav, hvis du går og fryser samtidig. Derfor handler det om at finde noget let tøj, som du holder varmen i.

 

Læs op på tips til at finde rav

 

Selvom det er hyggeligt at bruge tid på at lede efter rav, så er det naturligvis sjovest, hvis du rent faktisk finder noget. Der findes masser af tips til, hvordan du nemmest finder rav. Derfor er det en god idé at læse op på nogle tips og tricks til hvor, hvornår og hvordan det er bedst at finde rav, før du tager på din første tur. Det gør det lidt mere interessant at være afsted.

 

Skriv et svar