Hvad skal du have på dit skrivebord?

Når du sidder dag ud og dag ind foran skærmen ved dit skrivebord, så er der nogle ting, som du ikke kan undvære. Det er mange timer, som du tilbringer ved dit skrivebord, så derfor kan det være rart, at du har visse ting inden for rækkevidde. Læs med i denne artikel, og lad dig inspirere af, hvad du kan købe til dit skrivebord.

 

Et skrivebordsunderlag

Et skrivebordsunderlag er rart for dig at have, så du ikke kommer til at lave mærker på dit skrivebord. Der findes forskellige varianter og størrelser på skrivebordsunderlage. Overvej at købe et skriveunderlag, der er stort nok til at lægge alle dine ting på. Du kan også overveje at købe en, der er gennemsigtig. Så kan du have vigtige dokumenter liggende under dit underlag, så du altid har adgang til visse informationer, imens du snakker i telefon.

 

En organizer

Nogle mennesker kan godt lide at have masser af blyanter i nærheden, mens andre også har brug for nogle papirclips og andre kontorartikler i nærheden. Hav det hele ved hånden med en organizer. Det gør noget for ens produktivitet, når man har et pænt og ryddeligt bord. Hvis du har mange ting liggende på dit bord, så kan du hurtigt få styr på dine sager med en organizer. Det er rart for ens øjne, når alt ligger samlet på et sted, fremfor i en stor bunke.

En bordkalender

En bordkalender er ideel at have på dit skrivebord. Her kan du lave din helt egen personlige bordkalender, hvor du har dine vigtige datoer nedskrevet. Hvis du er en virksomhedsejer, så kan du forære alle dine medarbejdere en bordkalender, hvor vigtige datoer fremgår på. Til din egen bordkalender kan du tilføje billeder af din familie, kæreste eller husdyr, som du kan sidde og kigge på, når du enten har skriveblokade eller skal have en kort tænkepause. Det kan være en god motivationsfaktor og det pynter rigtig fint på ens skrivebord.

En lampe

De fleste mennesker arbejder bedst om morgenen eller eftermiddagen, men hvad med dem, der arbejder bedst om natten? Sørg for lys til dig selv med en skrivebordslampe. Dette er også ideelt, hvis du deler en arbejdsplads med en anden person, som skal bruge skrivebordet i løbet af dagen. Du kan justere lyset, så det ikke er for hårdt for dine øjne. Det kan være en lampe, hvor der er en lysdæmper på. På denne måde kan du selv regulere lysniveauet på din lampe, så det passer til dine øjne.

Skriv et svar