Hvidovre netavis

Hvidovre er en af de største kommuner i Danmark. Den er beliggende i det storkøbenhavnske område og har meget gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Hvidovre har ca. 40.000 indbyggere. Kommunen er kendt for sine grønne områder og sin nærhed til København. Hvidovre er et godt sted at bo, arbejde eller besøge. Hvidovre er en af de største kommuner i Danmark. Den er beliggende i det storkøbenhavnske område og har meget gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Hvidovre har en masse muligheder indenfor arbejde, skoler, og muligheder, hvilket gør den til et godt sted at bo, arbejde eller besøge. Hvis du ønsker at vide mere omkring de mange fordele ved Hvidovre, så læs mere her.

Hvidovre byde på mange fordele for den enkelte 

Hvidovre grænser op til Københavns Lufthavn lige syd for kommunen og har gode busforbindelser til de omkringliggende landsbyer, såsom Rødvig, Bistrup og Veksø. Hovedstadens Lokaltog er Hvidovres nærmeste station – og Hovedbanegården, Københavns hovedbanegård, ligger kun få minutter væk med S tog. Hvidovre er også hjemsted for et stort hoteldistrikt, som er under udvikling i øjeblikket. De nye hoteller vil ligge tæt på Hovedstadens Lokaltog station, hvilket gør det nemt for besøgende at komme rundt. Hvidovre Kommune investerer i bedre belysning, cykelstier og veje i forbindelse med opførelsen af hotelkvarteret. Det vil gøre det nemmere og mere sikkert for besøgende at komme rundt i kommunen. Hvis du er på udkig efter et sted at bo i København eller ønsker at besøge nogle af de store attraktioner i Hvidovre, skal du ikke lede længere – Hvidovre har alt, hvad du har brug for.

Hvidovre er en by i fremdrift med massere af muligheder

Hvidovre Kommune er i gang med at bygge de første hoteller, som forventes at åbne omkring 2020. Til den tid vil Hvidovre Kommune have syv millioner besøgende om året. Kommunen investerer i bedre belysning, cykelstier og veje i forbindelse med opbygningen af hotelkvarteret. Det vil gøre det nemmere og mere sikkert for besøgende at komme rundt i kommunen. Hvidovre er også hjemsted for et stort hoteldistrikt, som er under udvikling. De nye hoteller vil ligge tæt på Hovedstadens Lokaltog station, hvilket gør det nemt for besøgende at komme rundt. Hvidovre Kommune arbejder aktivt på at bygge nye veje hele tiden, så trafikken flyder mere frit i spidsbelastningsperioder.

Skriv et svar