Dette glemmer mange, når de forsøger at komme i form

Kender du det med, at man kæmper og kæmper for at komme i form, men at man ikke synes, der kommer de resultater, man gerne vil have? Så kan det være, at du har glemt det, som der er rigtig mange, der glemmer, når de træner. Men hvad kan dette mon være? Hvis du er nysgerrig på at finde svaret, kan du i hvert fald starte med at læse med i denne artikel.

80% af dine resultater kommer fra kosten

Det er klart, at du ikke spiser dig til større muskler, hvis du ikke også løfter vægte, men kosten betyder enormt meget for de resultater, vi har mulighed for at skabe gennem vores træning. Faktisk siger man, at omkring 80% af ens resultater kommer fra kosten, så det er bestemt ikke noget, man skal undervurdere.

Du skal ikke være bange for brød

Der er også rigtig mange, der er bange for brød, fordi de er nervøse for, om det ødelægger deres resultater, hvis de spiser brød. Men sådan hænger det heldigvis ikke sammen – for det ville da også være en skam, hvis man ikke længere måtte spise brød, ville det ikke?

Hvad skal jeg spise for at blive trænet?

Vil du gerne bygge store muskler, er det klart, at du kan have brug for noget protein til kroppen. Så det er klart, at du skal have det. Men hvis du f.eks. gerne bare vil tabe dig, så er der faktisk ikke noget bestemt mad, du bør lade være med at spise. Hvor mange kalorier skal jeg have om dagen? er måske også et af de spørgsmål, du har tænkt over. Her anbefales det generelt, at man skal have omkring 2000 kalorier som kvinde og 2500 som mand.3

Skriv et svar