Lad lørdagsturen gå til Kolding

Leder du efter nogle oplevelser i Kolding, som du kan gøre brug af, når lørdagsturen går dertil? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig nogle oplevelser, du kan overveje, som er både sjove og billige. Kolding har nemlig meget mere at byde på, end man måske lige skulle tro, og lige her har vi samlet nogle af dem, så du nemt og hurtigt kan finde frem til de ting, som du synes lyder spændende og interessante. Så læs mere her og find de helt perfekte aktiviteter i Kolding.

 

Slotssøbadet – the best of both worlds

Noget af det, du finder i Kolding, er Slotssøbadet. Slotssøbadet ligger lige i det centrale Kolding ved Koldingshus Slotssø. Og kender du ikke allerede til det? Så kan vi fortælle, at det er en sammenslutning af flere forskellige aktiviteter. Og det er aktiviteter, der kan give dig en god oplevelse både sammen og hver for sig. Det er for eksempel det helt perfekte sted at tage hen, hvis der både er børn og voksne med på turen. Lad børnene brænde krudt af i badelandet, mens du og de andre voksne nyder en afslappende tid i wellness.

 

Få fart over feltet i Kolding

I Kolding Faldskærmsklub har du dog også mulighed for at skrue lidt ekstra op for turens actionniveau. Her kan du nemlig, som du måske har regnet ud, springe med faldskærm. Og hvis der er noget, der kan få pulsen op og give dig vind i håret, så er det da et frit fald. Så det kan du overveje, hvis du skal afsted med et par kammerater eller en partner. Udvalget af aktiviteter i Kolding spænder i hvert fald bredt, hvorfor du har rig mulighed for at vælge nogle, der matcher dit energiniveau.

Skriv et svar