Tag på weekendtur til København

Går du og din partner og drømmer om en weekendtur til København, hvor i kan nyde hinandens tid og selskab? Så kan du lige her læse meget mere om, hvad i helt præcist kan bruge jeres tid sammen på. Hovedstaden byder nemlig på et væld af aktiviteter og oplevelser for par, så i har rig mulighed for at slå jer løs i storbyen. Du kan læse meget mere om nogle af aktiviteterne lige her eller på https://koebenhavnsnetavis.dk/.

 

Stå på ski i det danske

Er du og din partner vilde med action og vind i håret, kan i først og fremmest besøge CopenHill. CopenHill er nemlig en skibakke uden sne, som i kan slå jeres kræfter med at stå på ski løs på. I kan altså teste hinandens evner lige her i Danmark – og i undgår altså på den måde også kulden, som du ellers ville skulle døjes med på en skiferie. Det er en super god paraktivitet, og i kan jo vælge, om i vil konkurrere om, hvem der kommer først ned.

 

Skræddersy jeres tur efter jeres ønsker

Er i dog slet ikke til så meget vind i håret, kan i naturligvis også gå en helt almindelig og stille og rolig tur i den smukke natur, du finder i og omkring København. Der er masser af vandreruter, i kan gå tynde, men i kan ligeledes vælge at gå en stille og rolig tur rundt om søerne. Til aften kan i slutte af med nogle forlystelser i Tivoli eller en god film hjemme på hotelværelset. Mulighederne er mange, og det er faktisk næsten kun jeres egen fantasi, der sætter grænser for, hvad i kan give jer til.

Skriv et svar