Lad lørdagsturen gå til Aalborg

Leder du efter interessante aktiviteter og oplevelser i Aalborg, du kan bruge din lørdag på? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har udvalgt nogle oplevelser i den lille storby, som du bare ikke må gå glip af! Tag et kig nedenunder og få et overblik over Aalborgs mange oplevelser.

Aalborg er Nordjyllands hovedstad. En lille storby der er i en liga for sig selv med god stemning og oplevelser for store og små. Oldtidsminder, museer, historiske bygninger, arkitektur i verdensklasse, kunst, Zoologisk Have og gastronomi af international kvalitet. Foruden masser af shopping i hyggelige gader

Det er ikke helt tilfældigt, at den lille storby Aalborg i 2019 kom på New York Times’ liste over steder i verden, der er besøget værd. Nordjyllands hovedstad er nemlig noget ganske særligt med internationalt format, hvor oplevelser og attraktioner venter på dig.

– Aalborg Zoo

Aalborgs Zoologiske have er åben 363 dage om året, og har over 100 forskellige eksotiske dyrearter, der er klar til at præsentere sig selv til dig og familien.

– Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark er Aalborgs svar på et stort aktivitetsområde og friluftsbad. Der er rigeligt med muligheder for at skabe en hyggelig dag.

– Kunst og kultur

I Nordjyllands hovedstad kan du komme helt tæt på kunsten på byens ikoniske kunstmuseum, byens gallerier eller lige rundt om næste gadehjørne.

– Shopping

Det er ikke særligt svært at få tilfredsstillet sin shopping trang i Aalborg. Du kan nemlig gå på opdagelse i de hyggelige gader, der byder på små og spændende butikker. Du kan også slå dig løs i stormagasiner og shopping-centre.

– Oldtidsminder

I den lille storby finder du også et af Nordens fineste oldtidsminder. På Lindholm Høje er der fundet bo- og gravpladser fra både vikingetiden og den germanske jernalder.

Skriv et svar