Lad lørdagsturen gå til Esbjerg

Skal du have dine børn med på en lørdagstur ud i landet for at opleve noget nyt? Så kan du med stor fordel lade turen gå til Esbjerg. For selvom Esbjerg måske ikke er det oplagte valg, så er det en by, der imponerer de fleste. Esbjerg har nemlig utroligt meget at byde på – og især, når det kommer til familiens mindste. Du finder en bred vifte af tilbud, hvor du og resten af familien kan hygge sig – og der er aktiviteter nok til en hel dag! Udforsk blandt andet muséer, vandlande, legelande og meget, meget andet spændende. Læs meget mere om det hele her i artiklen, eller se her.

 

Danmarks største bade- og svømmeanlæg

Er dit barn en ægte vandhund? Så vil han eller hun helt sikker elske at komme i vandland sammen med dig, når lørdagsturen går til Esbjerg. Og det er netop, hvad du kan tilbyde. I Esbjerg finder du nemlig 10.000 kvm badesjov og svømmeglæde for vandhunde og andre badedyr, store som små. Faktisk er det Danmarks største bade- og svømmeanlæg, og der er derfor også plads til masser af sjov og ballade for børn og voksne i alle aldre. Og ønsker du ikke at give den lige så meget gas, som dine børn? Så kan du smutte en tur i wellness, mens de hygger sig.

 

Besøg fiskeri- og søfartsmuseet i Esbjerg

Er dit barn interesseret i historie, kan du også tage ham eller hende med på fiskeri- og søfartsmuseet. Har kan i lære om menneskets relation til havet gennem årene samtidig med, at i kan nyde synet af de søde sæler og fisk. Helt klart stedet for dig, der ønsker at lære – og så er det børnevenligt, så du kan tage hele familien med.

Skriv et svar