Lad lørdagsturen gå til Horsens

Oplevelser i Horsens. I Horsens er der mange forskellige attraktioner der er værd at besøge. B.la. kan man komme ind og se Horsens fængslet som er en af de mange attraktioner som bestemt er værd at se. Her kan du se hvordan et lidt ældre fængsel så ud og hvordan det var tilbage i tiden at side i fængsel. Det er utrolig spændende og noget man sagtens vil kunne få sin søndag til at gå med. Det ældre statsfængsel blev tilbage i 1853 brugt, som det første fængsel i Danmark. Hvis man oplever Horsens statsfængsel, kan man se hvordan et fængsel så ud tilbage i tiden. Her kan man se mange af de forskelligheder som der var dengang, og hvor mere brutalt fængsler var tilbage i siden ift. nu. Oplevelser i Horsens er der mange af, og det ville være den perfekte by du vil kunne besøge hvis du skal bruge en weekend på at opleve en masse forskellige oplevelser i Horsens.

 

Masser af oplevelser i Horsens

Horsens Kunstmuseum har en smuk beliggenhed som ligger midt inde i en flot park. De helt store attraktioner på Horsens Kunst museum er Kviums værker. Billedkunsten er helt tilbage fra 1800. Men største del af kunsten er fra 1980 og frem. Det ældre museum blev grundlagt helt tilbage i 1906 for Horsens egen kommune. Det Danske industrimuseum er et ældre og teknisk museum som er placeret på det gamle gasværk. Museet blev grundlagt helt tilbage i 1977. Og er spændende hvis man er en lidt mere teknisk person som godt kan lige gamle maskiner og værker fra tilbage i tiden.

 

Tag en tur og oplev Horsens

Mangler du idéer til den perfekte søndagstur med familien. Så tag turen til Horsens og oplev forskellige seværdigheder som bare et must. Seværdighederne flotte og noget som alle burde opleve, det er seværdigheder som kan give oplevelser for både folk som søger noget bestemt men også familier. Weekendture og familieture kan bestemt opleves i Horsens. Mulighederne er store og der er masser af aktiviteter man kan opleve under vej. Byen i sig selv er også rigtig stor og kan varmt anbefaledes at se. Der er gågade og butikker hvis man vil shoppe. Derudover er Horsens bare en rigtig flot by som byder på hygge for alle. Besøg de forskellige museumer eller byen. og sammensæt den perfekte weekend for dig og din familie. Oplevelserne er en by for alle og kan give en perfekte weekend.

Skriv et svar