Overvejelser du bør have, før køb af induktionskogeplade

Måske står det ikke øverst på huskelisten når køkkenet skal udskiftes, men kogeplader er en altafgørende faktor for din madlavning. Og induktionskogeplader er faktisk den ting, der gør forskellen hvis du er den ambitiøse type ude i køkkenet, fordi den forøger dit kulinariske niveau og hjælper dig med at tilberede de skønneste retter.

Opvarmningen af maden.

Det er vigtigt at have et par overvejelser gjort op når man skal ud og købe en induktionskogeplade, sådan at man kender til diverse ting, som kan komme i vejen for brugen af en induktionskogeplade. Mange der skifter fra en anden kogeplade som f.eks. glaskeramisk til en induktionskogeplade, vil opleve at deres retter i begyndelsen brænder på. Dette er fordi induktionskogepladerne opvarmes i et magnetisk felt, hvilket gør at opvarmningen forgår hurtigere. Da induktionskogepladen består af et magnetisk felt, vil det betyde at du som ny bruger skal ud og investere i nye gryder og pander. Dette er nødvendigt fordi køkkengrejet også skal have det magnetiske felt, for at det kan fungere på induktionskogepladen.

Fordelene ved en induktionskogeplade.

Den effektive og langt hurtigere opvarmning er bestemt et plus, når bare man har fået styr på hvordan det fungere, som første gangs bruger. Men det medfølger også andre fordelagtige goder, når man skifter til en induktionskogeplade.
Blandt andet er induktionskogepladen teknologisk anrettet med en touch funktion. Dette gør at det for brugeren er lettere at få tilpasset kogepladen til den temperatur de ønsker. Samtidigt hvis du ikke synes at opvarmningen går hurtigt nok, kan du købe en induktionskogeplade med Power-boost funktionen. Denne varmer op i alle retter ekstremt hurtigt, så det er meget vigtigt at du ikke går fra gryder og pander, hvis du vil undgå en køkkenulykke.
De fleste induktionskogeplader af nyere model, som har touch funktionen, består også af muligheden for børnesikring.

Er du interesseret? Hop ind og læs yderligere omkring den bedste induktionskogeplade i test.

Skriv et svar