Super skønne oplevelser i Roskilde

Roskilde er en by, der byder på masser af kulturelle oplevelser, fantastisk mad og ikke mindst gode shoppemuligheder. Derfor kan din næste weekendtur også med fordel gå til den Østsjællandske by, og lige her kan du få noget inspiration til præcis, hvad du kan opleve. Det stedet for dig, der er til kreative aktiviteter og et spirende bymiljø. Det er til dig, der elsker museer, teaterforestillinger og shopping – og ikke mindst til god mad. Ja, Roskilde har faktisk det hele. Så læs mere her – vi guider dig til nogle af de bedste oplevelser i byen.

 

Mal keramik i Roskilde midtby

Tager du ind midt i Roskilde by, finder du Bisque Porcelænscafé. Her er der skabt de helt perfekte og ikke mindst hyggelige rammer for dig, der ønsker at male lidt keramik. Du kan samtidig nyde en god kop kaffe, og har du ikke prøvet at male keramik før, hjælper det søde personale dig naturligvis godt i gang. Besøg caféen for en stund og sæt hverdagens travlhed på pause imens.

 

Rock and Roll dagen lang

En lidt anden oplevelse er RAGNAROCK, som er Danmarks nationale museum for pop, rock og ungdomskultur. Her kan du rocke løs til en musikoplevelse i verdensklasse. Se, hør og føl dig gennem musikkens historie – den helt perfekte oplevelse for enhver musikentusiast. Museet ligger i Roskildes ’Rock City’ i bydelen Musicon, som er blot et stenkast fra Roskilde Festivals faste plads.

 

Tag en tur i teater

Du kan også vælge at fryde din kreative side i Roskilde teater, hvor der i løbet af én sæson bliver vist mere end 40 teaterforestillinger – så mon ikke, du kan finde én, der falder i din smag? Du kan vælge frit imellem store, landsdækkende forestillinger og små lokale forestillinger – og så er der naturligvis forestillinger til alle aldre.

Skriv et svar