Gør bedsteforældrebesøgene til noget særligt

Har du børn, er det sikkert ikke hver gang, I besøger bedsteforældrene, at I laver noget specielt. En hyggelig og lækker omgang aftensmad, en god snak og et sjovt brætspil er ofte nok til, at alle får et dejligt besøg ud af det. Men bor bedsteforældrene et par timer væk, er det ikke sikkert, I besøger dem så ofte.

Til besøg med mellemrum

Hvis det ikke er muligt i en travl børnefamiliehverdag at besøge børnenes bedsteforældre særligt ofte, fordi de bor langt væk fra jer, vil det være optimalt at lave noget ekstrahyggeligt, når besøgene fra enten deres eller jeres side finder sted. Tager I op til Nordjylland for at lægge visit forbi hos dine eller dine børns fars forældre, kan I sagtens forvente, at I vil kunne finde nogle unikke aktiviteter, som I alle kan opleve sammen.

For eksempel i Frederikshavn er der Danmarks eneste palmestrand og Bangsbo Fort, som er et kystmuseum. Vil du læse nyheder, pressemeddelelser og artikler fra Frederikshavn eller andre steder i landet, kan du klikke her.

Sæt pris på hjemstavnen

Frederikshavn er en naturskøn by. Det er du garanteret allerede klar over, hvis dine børns bedsteforældre bor der. Trods det er der ikke nogen garanti for, at I allerede har været på mange sightseeings i byen, for det er ofte, at vi glemmer at opleve det, der er nært os. I stedet oplever vi det, der er fjernt fra os, fordi det er sjældnere vi har chancen. Det er dog også vigtigt sommetider at gribe chancen for at opleve nærmiljøet.

I Frederikshavn kan I udover de to allerede nævnte seværdigheder tage en smuttur til Bangsbo Dyrepark eller nyde synet af Frederikshavn fra oven fra den relativt nye udsigtsplatform på Pikkerbakken. Fra udsigtspunktet kan du ikke udelukkende se Frederikshavn, men også skimte Skagen og sågar Læsø, hvis vejret lægger op til det.

Skriv et svar