Brug søndagen på en familieudflugt til Nordsjælland

Efter en lang arbejdsuge er lørdagen som regel rar at have til at lade batterierne op igen, men en af dagene i weekenden må der gerne ske noget – især i børnefamilier, for børnene garanteret er meget opsat på at komme ud af huset. Det passer perfekt med en søndagsudflugt, der kan live en træt søndag op.

Søndagsudflugt

En søndagsudflugt behøver ikke at betyde, man skal langt væk hjemmefra, for du og resten af familien skal selvfølgelig komme hjem tidsnok til, at der er energi til en ny hverdagsuge. Det kan for eksempel være en dagsudflugt til Nordsjælland. Læser du denne artikel om aftenen eller under morgenmaden, kan du i den sammenhæng samtidig kigge på Hillerød Netavis.

Oplev Hillerød

Hillerød er en smuk del af Nordsjælland, og der kan du og din familie sagtens tilbringe en dag med hyggelige aktiviteter for både børn og voksne. I kan bl.a. betale for en tur, hvor I præsenteres for højdepunkter i København og generelt på Nordsjælland.

Vil I helle forblive i Hillerød, har I masser af mulighed for at komme på en udflugt, hvor I oplever naturfred og historie i omgivelser, man ikke kan kede sig i. Der er fx Frederiksborg Slot og Slotshave at besøge, eller I kan sætte kurs mod Bymuseet Hillerød. Det er både for børn og voksne, og keder børnene sig undervejs, kan I sagtens finde et sted i Hillerød, det er muligt at købe is.

Fulden dagen

Er I absolutte naturelskere, eller nyder I blot indimellem en rolig gåtur i Danmarks naturidyl? Det er faktisk underordnet, hvor meget kærlighed I nærer til naturen, for de fleste synes, at turen rundt om Frederiksborg Slots-sø er beundringsværdig.

Når I har afsluttet jeres søndagstur til Hillerød, kan I slutte dagen af med manér ved at bestille pizza, hvis ikke I har energi til at kokkerere et lækkert måltid.

Skriv et svar