Oplev Tønder fra nye perspektiver

Vi tilbringer generelt meget tid indenfor, som vi sagtens kunne have brugt mere fornuftigt udendørs. Vi er trygge indendørs, og udenfor er der ikke lige så god mulighed for at sætte sig ned og slappe af. Det kræver mere af dig at opholde dig udenfor, fordi der er flere indtryk, og du typisk har et højere aktivitetsniveau.

Inspiration til naturoplevelser i Tønder

Inden du beslutter, at hele din vinterferie skal foregå indendørs grundet kulde og manglende aktivitetsmuligheder udenfor, kan du læse med her. Bor du for eksempel i Tønder Kommune, er der ikke meget, der kan holde dig tilbage fra at gå en tur i en park eller et andet smukt naturområde. Du kan læse i Tønder Netavis her.

En tur til Vadehavet

At bo i et bestemt område er ikke ensbetydende med, at man er nært bekendt med områdets tilbud og seværdigheder. Du kan nu blive lidt klogere på Tønders naturoplevelser, som du ikke bør gå glip af.

Et af buddene på besøgsværdige naturområder omkring Tønder er Vadehavet. Det er en unik oplevelse, og specielt hvis du oplever det i øjeblikket, når solen stiger op eller går ned. Den oplevelse kan være svær at finde andre steder.

En dansk skov

I Tønder Kommune ligger bl.a. Løgumkloster, der er hjemsted for Draved Skov og Kongens Mose. Der er ruter igennem skoven, så du ikke farer vild, men samtidig får et indtryk af den danske natur, som det er særligt at få lov at opleve.

Vandretur i marsken

Er du vild med vandring, kan du med rette blikket mod en vandretur i Tønder. Her ligger nemlig Tøndermarsken, som har en vandresti på 54 kilometer. Det er altså en rute, der snildt kan udfylde en dags vandring, og ovenikøbet går den gennem en marsk, der er et særegent naturområde beliggende lige mellem lavvandet hav og fastland.

Skriv et svar