Få mere for dine penge

Mange af os kunne godt tænke os at spare nogle flere penge i hverdagen. Men hvordan gør man lige det? Hvordan sparer man penge?

Med ganske få ændringer kan du spare massevis af penge på baggrund af nogle få sparetips. Første skridt er at begynde at handle økonomisk.

Som medlem af Plusshops fordelsklub kan du få massevis af gode tilbud og på den måde sikre dig, at du betaler mindst muligt for de produkter, du har behov for uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Det behøver nemlig ikke at være dyrt at leve godt. Så hvordan sparer man penge i hverdagen uden at gå på kompromis med kvalitet – se her og find ud af det.

Discount eller god kvalitet? Sådan sparer du penge

Hvis man bevæger sig ned af spareruten betyder det så, at man ikke har råd til kvalitet men må vælge discountversionen af alle produkter?

Nej, det betyder det ikke nødvendigvis.

Mærkevarer kan dække over en kvalitet, der ikke er højere end kvaliteten på et tilsvarende produkt på markedet, som ikke er en mærkevare og derfor ofte billigere.

Men en mærkevare kan også udmærke sig ved eksempelvis sit gode design, som er med til at adskille produktet fra et andet produkt, der godt nok kan det samme men ikke er lige så lækkert.

Tænk derfor over om mærket betyder noget. Hvis det eksempelvis er et produkt, som “bare” skal indtages, så vil det ofte være en rigtig god idé at se på, om der ikke er et andet produkt på markedet, som kan det samme til en billigere pris.

Hos Plusshop behøver kvalitet ikke at være dyrt. Som medlem er du derfor garanteret kvalitetsprodukter til lave priser.

En ting er nemlig sikkert: man sparer ikke penge ved at købe dårlig kvalitet. Som tyskerne siger: Wer billig kauft, kauft zweimal.

Så kan det godt være, at de strømpebukser var meget billigere, men hvis de kun holder til en enkelt aften i byen, så bliver det hurtigt nogle utroligt dyre strømpebukser.

Et vigtigt sparetip er derfor at sørge for ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Spar penge i hverdagen

Hvordan sparer man penge i hverdagen?

En nem måde at spare penge på i hverdagen er ved at holde op med at impulsshoppe.

Alle de der pakker tyggegummi og chokoladebarer kan man altså sagtens være foruden!

Hvad der kan være godt at tænke over er, at supermarkederne indretter deres butikker efter, at du skal få så mange varer ned i kurven som muligt!

Forbered dig derfor, inden du skal handle ind.

Sørg for at have spist noget inden, så du ikke automatisk går efter de hurtige og tomme kalorier, og lav en indkøbsliste. Som du også følger!

På den måde er der for de fleste masser af penge at spare.

Det bedste vil være at handle så lidt som det nu er muligt. Gerne kun 1 gang som ugen.

Læg en madplan, handl ind til en hel uge af gangen, og afmærk penge til sjov og fornøjelse.

Det er en strategi med ret høj succesrate, hvis man gerne vil spare penge.

Skriv et svar