Sådan indretter du bedst din studiebolig

Dette indhold er sponsoreret

 

Det kan være, at du skal flytte til sommer, eller måske er du næsten lige flyttet. Uanset hvad grunden måtte være, står du måske og skal indrette en studiebolig, hvilket kan være ret svært, hvis det er første gang, du skal gøre det. Det er mange muligheder, og der skal tages mange valg. Hvilke ting skal man have med fra barndomsværelset? Hvordan skal tingene placeres? Hvilken stil vil man gerne have? Hvis du også tænker, at det kan være lidt svært, så kan du læse med her. Nedenfor finder du nemlig nogle råd til, hvordan du bedst indretter din studiebolig. Du kan vælge og vrage, som det passer dig. Du skal tænke det som en inspiration, og så kan du tage de ting med, du tænker vil fungere i dit hjem.

 

Tag noget med ‘hjemmefra’

Det kan være en rigtig god ide at have nogle ting med fra ens hjemstavn. Det kunne for eksempel være i form af byplakater. Hvis du ikke lige ved hvad det er, så er det plakater, som viser noget ikonisk fra din by. På den måde kan du stadig føle dig lidt hjemme. Det kan også være, at du bare flytter et andet sted hen i samme by, men så er de stadig hyggelige at have. Derudover må du heller ikke tænke, at du bare skal lade alt fra barndomshjemmet blive, da det er dejligt at have med, og det er hyggeligt at se på. 

 

Udnyt pladsen

Oftest er studieboliger ikke det største, da man ikke har uendeligt med penge til huslejen. Derfor handler det også om at udnytte den plads, man har. Det kan du gøre, ved at lave nogle få smarte løsninger. Man kan købe knager, som man hænger på døren, på den måde udnytter du noget plads, du alligevel ikke ville have brugt. Derudover kan det være smart at have opbevaring under sengen, derfor kan du købe en lidt høj seng, så der er plads til tøj, eller noget andet der under. Der er mange forskellige løsninger, og det handler bare om at være kreativ. En mulighed er også at lave et bord, som man kan sætte op ad væggen og trække ned, når man skal bruge det.

 

Planter

For at der kommer lidt liv i boligen, kan det være en rigtig god ide at have nogle planter. De giver noget farve og et friskt pust. Du skal dog være opmærksom på, at det kræver lidt arbejde, at holde dem, og det skal du være indstillet på. Der findes nemlig ikke noget mere irriterende end at kigge på trætte og tørre planter.

Skriv et svar