Bliv indflydelsesrig i lokalområdet: Få de gode idéer

Er du en person, der higer efter at få mere lederskab i dit lokalområde, fordi du oprigtigt nyder at gøre en forskel for mennesker med tanke på dine værdier? Så er det bare med at komme i gang. Det er aldrig for sent at melde sig ind i de indflydelsesrige klubber. Det kræver blot, at du tør bidrage.

Opsøg de fordelagtige muligheder

Det kan være, at du har fået en umagelig idé til, hvordan din by kan inkorporere mere friluftsliv for både børn, unge, midaldrende og ældre, eller hvordan fællesskabet i byen på anden måde kan forstærkes. Måske har du en idé til noget helt tredje, som du tænker, at dine medborgere vil have interesse i at blive introduceret for. Da er der muligvis potentiale for, at du kan få lov at få tilskud til at føre denne idé ud i livet, hvis det viser sig, at der er mange andre end dig, der finder den værdig.

Du kan på denne side, Frederikssund Netavis, læse en artikel om et tilskud, som det er muligt at få, hvis man har fundet på et projekt, der vil fremme friluftslivet. Det er underordnet, om du kommer fra Frederikssund eller en anden by, selvom artiklen ligger på Frederikssund Netavis.

Slå dig sammen med andre kreative hoveder

Vi har alle forskellige kvaliteter. Kender du nogle, som har andre kreative kompetencer end dig selv, er det en mulighed for et samarbejde, der giver mening. Ofte samarbejder vi nemlig allerbedst med dem, der har andre kompetencer end os selv, for så kommer der sandsynligvis flere forskelligartede input til projektet, hvilket typisk er en positiv egenskab i et samarbejde. Ønsker du at lede et projekt, der umiddelbart er vigtigere og større end de andre kandidaters, er samarbejdspartnere dermed en relevant overvejelse. Det vil desuden gøre hele processen hyggeligere at dele den med andre.

Skriv et svar