Påskeferieplanlægning på et mindre budget

Ikke alle har samme budget at holde påskeferie for. For nogle familier betyder dette, at der må prioriteres mht. feriebudgettet, fordi der trods alt skal lægges penge til side til hverdagen, kommende ferieperioder og være råd til impulsive ferieindkøb. Der er heldigvis mange muligheder for en budgetvenlig påskeferie.

Se de danske lystbådehavne

Der er noget unikt og herligt over de danske lystbådehavne, hvor der ofte er skrald på bådenes farver og ro i vandet, hvor der desuden om sommeren kan være ganske lunt og masser af turistliv omkring. Det giver mening, at mange turister vælger at besøge havnene, for de er netop både smukke og hyggelige at befinde sig ved. Som regel er der også isboder og caféer tilgængelig i nærheden.

En af de kommuner, hvori du kan besøge en lystbådehavn, er Slagelse. I Slagelse ligger nemlig Skælskør, som er en lille, idyllisk by med en havn. Vil du gerne læse mere om Slagelses kulturliv, eller er du generelt bare interesseret i at læse nyheder om Slagelse og diverse andre byer i Danmark, kan du læse mere på Slagelse Netavis.

Bid på afbudsrejserne

Op til ferieperioder, hvor alle danske skolebørn har fri fra skole, er der masser af efterspørgsel på rejser. Men når du kommer tæt på ferien, begynder priserne tit at falde drastisk, fordi de, der før efterspurgte flybilletter og hotelværelser, har bestilt. Er du ude i sidste øjeblik, kan det dermed faktisk være en fordel, fordi du sandsynligvis kan få din udlandsferie en smule billigere. Ulempen ved dette er dog, at du risikerer ikke at få præcis, hvad du ville ønske af flyrejse og hotel, men det kan mange leve med, når bare priserne er sænket.

Fokusér på kvalitetstiden

Uanset om I komme ud at rejse eller må blive hjemme i Danmark, skal I som familie huske at sætte pris på kvalitetstiden, som i under alle omstændigheder får.

Skriv et svar