Planlæg en sjov påskeferie for børnene

Lige om lidt er det påskeferie for de små poder, der til daglig går i skole og bare venter på den næste ferie, hvor de har masser af fritid til at lege med kammeraterne og hygge med familien og ikke mindst slikskålene. Påsketiden er særlig, når man er et barn, så som forældre kan I med rette puste liv påsketraditionerne igen.

Påskeægsjagt i haven

Noget af det mest gennemgående ved påsken, hvis ikke man kigger på den fra et religiøst perspektiv, er den glade påskeægsuddeler Påskeharen. Påskeharen deler æg ud til alle børn hvert evig eneste år ved påske, men det kræver, at I som forældre selv går i aktion, hvis I vil se de fascinerede børneansigter lyse op, når Påskeharen også har været forbi jeres have med påskeæg. I kan for eksempel arrangere en påskeægsjagt for ungerne i haven. Det kræver blot, at I gemmer æggene og siger til børnene, at I har set Påskeharen være forbi. Det vil garanteret straks få dem til at lede ihærdigt og more sig med jagten.

Måske trænger I indimellem til pauser fra planlægningen af påskeægsjagten eller generelt hverdagen som forældre til børn, der endnu ikke er blevet så store? I kan bruge nogle af pauserne på eksempelvis at læse nyheder og generelle artikler på Kerteminde Netavis. På Kerteminde Netavis vil I med sikkerhed kunne finde nogle artikler, som er interessant læsning for jer.

Mal jeres egne påskeæg

Det kan være en hyggelig og rolig aktivitet at male æg med børnene. Dermed kan børnene få lov at udsmykke æggene med maling i fine farver. Som forældre kan det også være en dejlig stund, fordi hele familien er samlet i ro, og alle nyder hinandens selskab.

Gå all-in på påsketemaet

Vil I være ekstragode forældre, kan den ene af jer klæde sig ud som Påskeharen og skabe et mindeværdigt øjeblik for hele familien.

Skriv et svar