Norddjurs er et Nordisk ferieland med masser af oplevelser

I Norddjurs kan du opleve alt det bedste ved en dansk sommerferie. Her er der masser af sommer glade aktiviteter at give sig i kast med for hele familien. Prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 forlystelser for både små og store legebørn i Djurs Sommerland – der også er Nordens største Sommerland. Kom vildt tæt på dyrenes spændende verden i fx Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari eller Kattegatcentret. Et besøg på Det Grønne Museum og Gammel Estrup, giver et lærerigt indblik i “de gamle dage”. De ligger næsten som perler på en snor, så der er rig mulighed for at få opbygget en masse spændende Norddjurs-erfaringer på kort tid. Så kom nu – det bliver en ferie, du sent vil glemme. Norddjurs byder nemlig på alt fra action fyldte forlystelsesparker som Djurssommerland til stemningsfulde museer og attraktioner som står stor i Danmark. Tag del af det store fællesskab på Norddjurs og oplev de mange oplevelser på egen hånd.

Masser af aktivitet for alle i alle aldre på Norddjurs

Norddjurs er et Nordisk ferieland med masser af oplevelser for alle aldre. Børnene kan boltre sig på en af de mange rutschebaner og forlystelsesparker, mens I voksne kan tage en tur i det naturskønne område ved Mols Bjerge eller shoppe i charmerende Ebeltoft. Kyststrækningen fra Ebeltoft til Grenaa er omtalt som Danmarks smukkeste, og her findes både sand- og klitter, skove og søer samt en masse andet.

På Norddjurs er det noget for enhver smag

Norddjurs er altså et ferieområde, hvor der er noget for enhver smag. Norddjurs er kendt for sin gode familievenlighed og det store udvalg af aktiviteter. Her finder du alt fra Djurssommerland med Nordens største forlystelsespark til museer og attraktioner. Kyststrækningen fra Ebeltoft til Grenaa er omtalt som Danmarks smukkeste, og her findes både sand- og klitter, skove og søer samt en masse andet.

Skriv et svar