Den flotte kimono

Dette indhold er sponsoreret

Mange har nok hørt om den ældgamle, japanske klædedragt, kimonoen. Klædedragten har stort set altid været et populært valg for både mænd og kvinder, og den har undergået en større udvikling siden de tidlige kimonoer fra det femte århundrede. Så hvor kan man købe den?

Hvor kan man købe en kimono?

Der er flere steder, hvor man kan finde en kimono, men Black Colour er altid et godt sted at starte, da man her kan finde en flot Black Colour kimono til garderoben. Hos Black Colour er det muligt finde kimonoer, som er produceret af indiske sarier. Dette gør disse kimonoer helt specielle og unikke i deres mønstre og farver – ligesom Black Colour havde tiltænkt det. Med en flot kimono fra Black Colour kan man få en flot kimono til både hverdag og fest, som kan styles over bukser og kjoler, og dermed er der flere muligheder med disse kimonoer. 

 

Men hvorfor lige Black Colour? Dette er der en god grund til. Kort sagt er Black Colour et modebrand, som specialiserer sig inden for tøj, tørklæder, strømper, accessories til hår og endda meget mere. Som brand er Black Colour fokuseret på at skabe tøj, som følger de nyeste modetrends samtidig med, at diverse kollektioner opdateres og udvikles, så de passer til årstidens farver og tendenser. Alt dette afspejler sig i kollektioner af både lange og korte kimonoer, som man kan finde hos Black Colour. 

Hvorfor købe en kimono?

Det må formodes, at dem, der er kommet til dette punkt, allerede godt ved, at de kunne tænke sig en kimono. Men for dem som stadig tvivler en smule: Hvorfor købe en kimono?

 

Der er selvfølgelig også gode grunde til, at kimonoen fortsat har sin popularitet efter knap 1500 år. Kigger man tilbage på dens historie i både Kina og Japan, så har den været kendt som lidt af en traditionel og kulturel beklædning. Her bliver kimonoen brugt på forskellige måder ved forskellige lejligheder, da den har et symbolsk aspekt, som respekteres. I det moderne Japan er kimonoen videre blevet et symbol på netop respekt samt ynde og omtanke. Så her er det ikke bare en beklædningsgenstand.

 

Men ser man bort fra dette, så kan kimonoen give et ekstra lag, der holder godt på varmen, når både vind og regn rusker udenfor. Og så er det et passende stykke beklædning om sommeren. Dermed er det praktiske aspekt naturligvis også til stede. Samtidig er kimonoen blevet til et stykke modetøj, som kan styles på alle mulige måder, som Black Colour også er med til at udforske.

Skriv et svar