Permanent hårfjerning kan være en løsning for dig

Dette indlæg er sponsoreret 

Er du træt af den evige kamp med barbering, voksning, epilering og waxing i håbet om at få en glatbarberet hud? Mange kan nikke genkendende til de frustrationer, det kan medføre, når man er nødsaget til at bruge flere timer på at udrydde alt uønsket hårvækst, for derefter at opdage et par dage senere, at de små hår titter frem igen og stikker. 

Udover alt den tid og de kræfter man skal bruge på det, er der heller ikke noget værre, end når man opdager, at huden er irriteret og fyldt med røde knopper. At fjerne uønsket hårvækst er en pestilens for mange, og derfor er en varig løsning på problemet en god mulighed at benytte sig af. Du kan nemlig få foretaget permanent hårfjerning, så du slipper for at døje med ovenstående udfordringer. 

Hårfjerning med laser 

Hos Esthetix foretager de permanent hårfjerning med IPL nordlys, som er den seneste nye teknologi indenfor IPL. IPL står for Intense Pulsed Light, og det virker ved, at varmen fra lysstrålen destruerer og ødelægger hårroden. IPL hårfjerning virker kun på de aktive hårsække, hvilket derfor medfører, at for et permanent resultat, kræver det flere behandlinger. 

Hos Esthetix anbefaler de, at man cirka får 6-10 behandlinger, men det er meget individuelt. Det er vigtigt at vide, før man får foretaget denne type behandling, at behandlingen virker mest optimalt på mørkere hår, eftersom lyset bliver ledt ned gennem hårsækken via pigmentet i håret. 

Uforpligtende forundersøgelse 

Hos Esthetix får du foretaget en uforpligtende forundersøgelse, inden behandlingen påbegyndes. Dette skyldes, at de i høj grad vægter tillid og tryghed, når de skal behandle deres kunder. Til forundersøgelsen tales der om de ønsker og forventninger, som du må have til behandlingen, således at der dannes grobund for tryghed og tilfredshed. 

Behandlingen kan foretages på både mænd og kvinder, og de behandler både på kroppen og i ansigtet. 

Uønsket hårvækst er en kilde til frustration

For både mænd og kvinder gælder det, at uønsket hårvækst kan være en kilde til stor frustration og ærgrelse. Der kan være mange usikkerheder forbundet med hårvækst, fordi det udseendemæssigt ikke altid er ønskværdigt.

Kroppe er forskellige, og derfor er der også stor forskel på, hvor meget eller hvor lidt hår den enkelte har. Men det kan særligt være et problem for dem, der har kraftigt, mørkt hår, fordi det nærmest er umuligt at fjerne håret helt. Selvom man barberer, vil man altid kunne se håret til trods. Derfor kan permanent hårfjerning være en løsning for dig, der ikke bryder dig om din hårvækst. 

Skriv et svar