Sådan får du styr på børnetøjet

Kurven med vasketøjet hober sig op. Du vasker og vasker, men du kommer aldrig i bund med de store dynger af beskidt tøj, for hver eneste dag smider ungerne en ny bunke af trøjer, kjoler og bukser oven i vasketøjskurven. Kender du til det scenarie? Hvis ja, så kender du sikkert også til det store arbejde, som opstår, når tøjet endelig er vasket, og det nu skal lægges sammen og på plads i tøjskabet.

 

I stedet for at bruge oceaner af tid på at folde masser af tøj sammen og stable det i store stakke kan du i stedet vælge at hænge børnenes tøj op på børnebøjler. Det går hurtigt, og det er smart, fordi tøjet holder sig pænt, når det hænger derpå. På den måde er du sikker på, at tøjet er helt klar til næste gang, det skal i brug.

Gør dine børnebøjler dekorative

Det er ikke kun, når du mangler et sted at gøre af børnetøjet, når det er blevet vasket, at bøjler er gode at have ved hånden. Børnebøjler kan samtidig bruges dekorativt og kreativt i hjemme, så de bliver en aktiv del af indretningen.

 

Børnebøjler har en god og praktisk størrelse, som gør, at de hænger perfekt inde i skabet. Men du kan også vælge at hive bøjlerne ud af klædeskabet og i stedet hænge dem på et tøjstativ. På den måde kan du gøre børnetøjet og bøjlerne til en dekorativ del af rummet.

Det er både pænt og praktisk

Et børneværelse kan hurtigt blive rodet og uoverskueligt, hvis en masse legetøj bliver hevet frem. Det er derfor smart at hænge børnenes tøj på bøjler, så der er helt styr på det. Bøjlerne er nemlig gode til at holde orden på tøjet, så det altid virker overskueligt og nemt at gå til.

 

Hænger tøjet på bøjler, er det også langt nemmere for de mindste at få deres egne idéer til, hvad de kan have på. Mange små piger elsker jo at pynte sig med fine prinsessekjoler, og hænger de fremme til pynt, er det hurtigt og nemt for dem at finde dem frem, når de får lyst til at klæde sig ud. De behøver oven i købet ikke længere mor og fars hjælp, når de får den idé.

Børnebøjler kan bruges igen og igen

De fleste forældre ved, at inden de overhovedet har nået at se sig om, er deres børn vokset ud af alle deres klæder. Tøjet skal derfor ofte skiftes ud – men det skal de bøjler, som tøjet hænger på, altså ikke. Når tøjet bliver for småt, kan bøjlerne bruges til det næste tøj også, for de er både slidstærke og har en størrelse, som passer til alt slags børnetøj som fx marmar copenhagen.

 

Desuden vil man med tiden som forælder opleve, at børnebøjler er uundværlige at have, hvis børnene har noget ekstra fint tøj, som gerne skal holde sig pænt længe. Hænger de små kjoler og skjorter på bøjler, er du sikker på, at det hænger klar og er lige til at hoppe i, når mormors runde fødselsdag står for døren.