Ny sommer, nyt look – gør dig sund og smuk frem mod sommeren

Hvordan kan du tage vare på dig selv frem mod sommerens start? Fornyelse er nøgleordet, for du har kæmpet dig igennem en kedelig vinter, og nu er det på tide at skifte ham. Garderoben skal du forny, og såvel negle som hud og hår kan du shine op, så du virkelig imponerer, når du er ude i byen eller sammen med kæreste eller veninder. Læs her om, hvordan du med ny stil går sommer i møde.

Prøv nye typer tøj af

Du har sikkert allerede en garderobe fyldt med masser af tøj, der har en god pasform, høj luftighed og er farverigt. Sådan noget tøj er godt at have på om sommeren – men har du overvejet at prøve nye beklædningsgenstande af? Fx kan du tænke på beklædning af hovedet. Hvis ikke du har prøvet at gå med en slags hovedbeklædning før, var denne sommer måske den rette til fx at prøve turbaner.

Kom i flot bikiniform

Hvis du har disciplinen til det, kan du begynde at gå i fitness med en veninde, så du har en flot form, til når du skal dase ved stranden i din bikini. Siden vinterdepressionerne så småt er ved at lægge sig, er det faktisk et perfekt tidspunkt for flere at begynde at træne, da mange i det sene forår får fornyet energi, de skal fyre af på et eller andet. Hvorfor ikke lægge vejen forbi et center og komme i form?

Find tid til manicure og pedicure

Hænder, fødder og neglene derpå er selvfølgelig også værd at pleje frem mod sommeren, og du ved sikkert allerede, at det er manicure og pedicure, der er nøglen til indbydende negle. Brug sommeren til at prøve nye stile af, uanset om vi taler neglelak, tøj eller fysik. Forkæl dig selv, for du er det værd.

Skriv et svar