Sådan får du en god sikkerhedsløsning til din virksomhed

Når du skal have en god sikkerhedsløsning til din virksomhed, skal du tænke i tre dimensioner. For det første skal du fysisk gøre det svært for indbrudstyve at bryde ind i virksomheden og at finde ud igen – det gør du bl.a. med sikringsgitre og tågesikring. For det andet skal du have alarm, der kalder efter hjælp, fx tyveri- og brandalarmer. Og for det tredje skal du kunne opsamle beviser, fx via video.

Læs her om sikkerhedsløsninger til erhvervsdrivende.

Hos Sikring Nord får du den mekaniske sikkerhed, du søger

Ønsker du en omfattende løsning inden for sikkerhed, kan du tjekke hos Sikring Nord. Her finder du specialister inden for alarmsystemer, sikring og overvågning. Ser vi på den fysiske dimension først, er det adgangskontrol og mekaniske sikringsløsninger som foldeporte og bomanlæg, du skal på jagt efter. Er der nogle bestemte værdier eller dokumenter, du vil beskytte, skal du finde et pengeskab.

Skaf alarmer, der sikrer hurtig hjælp fra kontrolcentralen

Hvad så med alarmer? Dem får du selvfølgelig brug for, når først tyven har brudt ind i bygningen, og faktisk kan du få alarmsystemer skræddersyet til din virksomhed. En moderne erhvervsalarm sørger for at sende signal til en ekstern kontrolcentral, som så kan sende en vagt ud til din virksomheds matrikel for at afsøge såvel lokaler som området – og tilkalde hjælp fra politiet mv. om nødvendigt.

Drag overvågning og DNA-sprays i anvendelse mod indbrudstyve

Hvad så med det at opsamle beviser, du kan bruge til senere at identificere indbrudstyve? Det mest oplagte er at bruge videoovervågning. Her gælder det om at få en løsning af kvalitet, og at løsningen er lovligt opsat. For der er grænser for, hvad du må overvåge med video. En anden løsning, når det kommer til at finde tyven efterfølgende, er DNA-sprays, der dækker indbrudstyven til i UV-sporstof.

Skaf en samlet sikkerhedsløsning til din virksomhed

Når du vil gøre din virksomhed mere sikker, har du altså mange redskaber at anvende. Det er godt at høre virksomheder inden for sikkerhed om en samlet løsning, hvor du får afklaret dine behov for teknologier til at forhindre indbrud – eller til at finde tyven, hvis uheldet nu er ude. Løsninger inden for sikkerhed skal helst spille godt sammen med den adgangskontrol, du vælger, så vær obs på dét.

Kontakt et firma inden for sikkerhed til erhverv i dag – for det er for sent at gøre det efter et indbrud.

Skriv et svar