Køb af robotplæneklipper: Dette skal være i fokus

Har du besluttet dig for, at du har skubbet nok rundt med en plæneklipper i dit liv, så er det tid til at få anskaffe dig en robotplæneklipper. Det er dog lettere sagt end gjort, da der er rigtig mange producenter og modeller at vælge mellem.

Står du overfor at skulle købe en robotplæneklipper, er der derfor flere forskellige ting, der er vigtige at have i fokus. Er det første gang, du skal købe en sådan maskine, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal fokusere på, men det kan du heldigvis læse om herunder.

1. Kapacitet

En af de ting, der skal være i fokus, når du skal vælge blandt de mange robotplæneklippere, er dens kapacitet. Du skal nemlig sikre, at den har en kapacitet, der er stor nok til, at den kan holde græsset nydeligt og pænt på hele din plæne.

Eksempelvis vil de fleste kunne bruge en Husqvarna Automower 310, da den har en kapacitet på op til 1000 m2. Har man en plæne, der er større end dette, er man dog nødt til at købe sig en robotplæneklipper, der kan bryste sig af en større kapacitet.

2. Indstillingsmuligheder

Det er også meget vigtigt, at du sørger for at vælge en model med mange indstillingsmuligheder. Dermed er du nemlig sikret, at du får fingrene i en maskine, der sikrer, at du kan indstille den til at klippe plænen, som du vil have den.

Samtidig vil det også medføre, at du kan indstille den til kun at køre på de tidspunkter, hvor du vil have den til at køre. F.eks. er der mange, der helst ser, at den kun kører, når de er på arbejde, så de ikke bliver forstyrret af at have en robotplæneklipper kørende.

3. Test og anmeldelser

Du rådes også til at tage dig tid til at læse anmeldelser og tests af forskellige modeller. Det er nemlig den bedste måde at finde ud af, om en konkret robotplæneklippe er pengene værd. Desværre forholder det sig nemlig således, at det ikke er alle, der er det.

Du kan ofte finde anmeldelser fra reelle kunder hos de webshops, der sælger maskinerne. Derfor er det et oplagt sted at starte. Hertil er det også muligt at bruge Google til at finde frem til både test og anmeldelser, hvilket også er en rigtig god idé at gøre, inden dit køb.

Skriv et svar