Sådan kan du skabe din egen hjemmeside

Står du og skal lave din egen hjemmeside, men er i tvivl om hvordan du kommer bedst i gang og hvad der passer bedst til din virksomhed? Det er vigtigt at skabe en hjemmeside der passer til netop din virksomhed og dit brand. Du kan vælge at lave din egen hjemmeside eller bruge webdesign, hvor du får hjælp af andre. Her kommer der tips til hvordan du selv kommer i gang.

Værdier

Det er vigtigt at hjemmesiden afspejler værdierne og budskabet i virksomheden, det kan være oplagt at have det på forsiden for at fange kundernes interesse. En anden måde at fange interessen på, er ved at bruge billeder i høj kvalitet og have skarpe og præcise informationer. Det kan være en god idé at have billeder af dine produkter og medarbejdere, så kunderne kan se hvem der står bag virksomheden. Det er derudover også oplagt at rette designet af din hjemmeside mod den målgruppe, dine produkter skal sælges til.

Brugervenligt

Når du starter med at lave din hjemmeside, er det vigtigt at overveje hvor brugervenligt den skal være. Det er en god idé at den er overskuelig og at alle kan tilgå den, både fra computer, tablets og smartphones. Det er oplagt at have tydelige kontaktoplysninger og call-to-action knapper, der guider kunderne rundt på hjemmesiden. Farverne har også en vigtig rolle, da man ofte forbinder farverne med virksomheden. Overvej hvilke farver du vil have skal repræsentere og brande din virksomhed. Du kan med fordel teste hvor brugervenlig den er for kunderne at bruge.

Hjælp udefra

Er du helt på bar bund omkring, hvordan du laver din hjemmeside, kan du få hjælp udefra. Der findes mange firmaer der hjælper dig og din virksomhed med at finde ud af, hvordan du brander dine produkter bedst. Det kan være en fordel at få hjælp, så du kan skabe den helt rigtige hjemmeside

Skriv et svar