Kniber det med pladsen? Få en sovesofa til lejligheden

Hvis du ikke har særligt gode pladsforhold i din lejlighed, så skal du på udkig efter møbler, der kan tjene mere end én funktion. Fx et skrivebord, du kan forlænge for at gøre det til et spisebord til store selskaber. Eller en mediebænk med opbevaringsplads til film og spil under en hylde, som dit tv kan stå på eller hænge over. Men hvad så med sengen? Hvordan vælger du noget multifunktionelt her?

Skaf en sovesofa til din lejlighed

Svaret kender du nok, for det er et temmelig udbredt ord på det danske møbelmarked: Sovesofaer. I et hjem med bedre pladsforhold giver det mening at have en egentlig seng at sove på om aftenen og så at have en sovesofa i stuen at tage sin middagslur på. Men når du reelt ikke har plads til både at have en seng og en sofa i din lejlighed, bør du virkelig tage på udkig efter en komfortabel sovesofa.

Nyd nætterne i den robuste München-sofa fra Fleming

Fx kan du finde en masse inden for sovesofaer fra Fleming, et brand inden for møbelverdenen med nogle årtiers historie bag sig. En sovesofa fra Fleming kunne være deres robuste München-sovesofa med brede, kraftige hynder og markante armlæn. Det er ikke det mest formfuldendte møbel, som du nogensinde støder på, men dets design vidner om dets praktiske anvendelighed og pålidelighed.

Hvil i en yndig Eastborn-sofa

I den mere rolige og kreative ende finder du Flemings Eastborn-sofaer, hvor arm- og ryglæn har en meget mere diskret og afrundet form, end hvad der gør sig gældende for München-sovesofaen. Det bliver i det lange løb nok lidt kedeligt at sove nætterne igennem på den blide sofa, men når at du så engang får en lejlighed med plads til en større seng, så er din Eastborn god at have stående i stuen.

Skriv et svar