Overvejer du at investere i en biopejs?

En biopejs er en god løsning, hvis du gerne vil have en pejs, men samtidig gerne vil undgå for meget besvær i forhold til montering og installation. Men hvad er en biopejs? Og hvad er der egentlig af fordele?

Få en mere miljøvenlig pejs

En biopejs brænder på bioethanol, så derfor er det et mere miljøvenlig alternativ end en almindelig pejs. Derfor er det en smart og mere bæredygtig løsning, hvis du drømmer om en pejs i dit hjem, men du samtidig gerne vil slippe for forureningen. Desuden kræver det ikke ret meget at sætte en biopejs op, for der er hverken brug for en skorsten eller andre større installationer.

Skab mere hygge i dit hjem

Der er ingen tvivl om, at det er rigtig hyggeligt med en pejs indenfor. Det giver en særlig ro og stemning til et rum. Der er intet bedre end at sidde foran en hyggelig pejs efter en lang dag. Derfor er det også en rigtig god grund til at overveje at investere i en biopejs.

Du kan ikke bare gøre din stue eller køkken mere hyggeligt. Du kan nemlig også installere en biopejs udenfor, så du altid kan sidde og kigge ind i flammerne på en sommeraften.

Derfor findes der også et stort udvalg af biopejse. Du kan f.eks. få både en væghængt, en fritstående, en indbygget m.m. Derfor kan du sagtens finde en, der passer til dit hjem og din indretning.

Skru ned for din varmeregning

Det er ikke bare hyggeligt at sidde og se på en pejs med åben ild. Faktisk kan du også spare penge på din varmeregning. Så snart du har en pejs, kan du nemlig også varme din bolig op. Det vil sige, at du ikke bruger lige så meget energi på at varme dit hjem op med dit fyr, varmepumpe, jordvarme el.lign.

Skriv et svar