De 3 bedste leverandører af måltidskasser til enlige

Mange tror fejlagtigt, at måltidskasser udelukkende er for mindre og større familier, men dette er altså på ingen måde korrekt. Flere leverandører udbyder nemlig fine måltidskasser til singler, og heri artiklen fremhæver vi vores 3 favoritter i den henseende.

Hvis du er enlig, og du er godt og grundigt træt af at bruge tid på indkøb samt energi på at udtænke aftensmåltider, så vil du sikkert begejstres af en måltidskasse-løsning. Der findes nemlig en række leverandører, der leverer fine måltidskasser til enlige.

Tilmelder du dig en sådan ordning, vil du en gang ugentligt modtage en kasse med enten færdigretter eller alle de ingredienser, som du vil skulle bruge til at lave lækker aftensmad x antal dage.

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke alle leverandører, der – i deres udvalg – tilgodeser singlerne, men flere og flere får heldigvis øjnene op for denne kundegruppe.

I de kommende afsnit fremhæver vi tre leverandører, der i vores øjne p.t. leverer de bedste måltidskasser til enlige.

Kokkens Hverdagsmad

Hos Kokkens Hverdagsmad er der fokus på at gøre madlavning let, simpelt og hurtigt, uden at der bliver gået på kompromis med råvarekvaliteten.

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad indeholder råvarer, der er tilberedt af dygtige kokke. Derfor taget det sjældent mere end 10-15 minutter at tilberede lækker aftensmad, hvis man er kunde hos Kokkens Hverdagsmad.

Halkær Ådal

Hvis du elsker traditionel, god dansk mad, vil du elske en måltidskasse fra Halkær Ådal.

Halkær Ådals måltidskasser består nemlig af lækre færdigretter inden for temaet ’god dansk mad’

MyDietPal

Hvis du ønsker en måltidskasse med sunde retter, er MyDietPal det oplagte valg. Når du bestiller en måltidskasse herfra, kan du nemlig selv vælge, hvor mange kalorier dine måltider skal indeholde.

Bag MyDietPal står Chano Nielsen, der er både personlig træner og kostvejleder. Med andre ord er der altså tale om en mand, der ved, hvad man skal indtage, hvis man vil i god form og opnå drømmekroppen.

Skriv et svar