Lydboelgen.dk har talt: Disse to lydbogsapps er de bedste

Hos Lydboelgen.dk har man i løbet af de seneste måneder testet de mest populære danske lydbogsapps, og i artiklen her kigger vi nærmere på, hvilke to apps der klarede sig bedst.

Lydboelgen.dk er et site, der blev lanceret for cirka et halvt år siden. Allerede dengang var målet klart defineret fra folkene bag: De ønskede at skabe Danmarks bedste sammenligningsportal inden for lydbogsapps.

Med henblik på at forløse dette mål har folkene bag skabt en overskuelig oversigt over de mest populære lydbøger i Danmark samt anmeldt disse med afsæt i følgende parametre:

  • Udvalg
  • Ry blandt forbrugerne
  • Brugervenlighed
  • Variation i udvalg

I de kommende afsnit kigger vi nærmere på de to apps, der scorede de højeste karakterer i forbindelse med Lydboelgen.dk’s tests af diverse apps.

Delt førsteplads

På en delt førsteplads finder vi… Trommehvirvel…

Mofibo og BookBeat. Begge scorede 4,4 ud af 5 stjerner.

Kort om Mofibo

Det er sandsynligt, at du allerede kender lidt til Mofibo.

Folkene bag denne app har nemlig været ret aggressive i forhold til markedsføring, hvor de blandt andet har kørt en række større TV-kampagner med Hella Joof som frontfigur.

Mofibo er en del af noget, der hedder Storytel, som er en af verdens største streamingtjenester inden for e- og lydbøger.

Det er derfor yderst erfarne og dygtige folk, der står bag Mofibo, hvorfor det ikke er så overraskende, at lydbogsappen har opnået den succes, som tilfældet er.

Kort om BookBeat

BookBeat har været tilgængelig for danskerne siden 2015, og ligesom Mofibo har også BookBeat en stor spiller i ryggen. Bag BookBeat står nemlig Bonnier Books, som er en af Europas største forlagsvirksomheder.

BookBeat udmærker sig på mange områder, og et af de områder, hvor indenfor de giver de fleste konkurrenter baghjul, er i forhold til udvalget, der tæller mere end 500.000 forskellige titler. Et så stort udvalg ses nærmest ikke hos nogen andre danske lydbogsapps.

Skriv et svar