Sund aftensmad kan godt være nem aftensmad

Sund aftensmad og nem aftensmad behøver ikke være modsætninger. Du kan sagtens lave sund og nærende måltider og samtidig springe over, der hvor gærdet er lavest. Måltidskasser som dem du kan finde på Sundaftensmad.dk fås i alle mulige kategorier. Der er mad til børnefamilier, vegetarer, fiskeretter, økologiske kasser og alt muligt andet. Du bestemmer selv om du vil have en kasse hver dag, to dage om ugen eller kun en gang i mellem. Læs med herunder og få gode råd, både om måltidskasser og om mad du kan lave fra bunden.

Måltidskasser er en fin løsning

Måltidskasser er en super løsning, hvis du gerne vil lave sund aftensmad og samtidig spare tid. De dage du har valgt at have måltidskasse, slipper du både for at handle ind og for en masse af tiden på tilberedelse. I en travl hverdag, kan en måltidskasse, være lige det, der får det hele til at hænge sammen. Der findes måltidskasser til børnefamilier, vegetarer, med mange fiskeretter, økologiske kasser og alt muligt andet. De fleste kasser kræver minimal tid til tilberedelsen af indholdet. Du sparet tid og får sund aftensmad, på samme tid.

De gode råvarer gør hele forskellen

Vil du helst selv lave din mad fra bunden, handler det om at købe de bedste råvarer. Ud af dem kan du nemt lave gode, sunde og hurtige retter.

Råvarerne er i virkeligheden forskellen på sund og usund mad. Råvare af god kvalitet, bliver til god mad.

Ugen der gik

Ugen der gik er altid en klassiker. Ugen der gik er alle grønsager og kød fra køleskabet, skåret i spisevenlige stykker, stegt på panden. Har du et par æg, kan de komme ovenpå, så det nærmest er biksemad. Har du fladbrød eller pitabrød, kan retten stoppes deri og toppes med dressing. Ugen der gik kan også stoppes i hjemmelavede pandekager. Pandekagerne rulles og toppes med rester af ost. Få minutter i ovnen og du har en herlig nem aftensmad.

Nemme og hurtige opskrifter til sund aftensmad

Nettet bugner af gratis madopskrifter. Står du med en porre, et stykke kylling og nogen nødder, kan du nemt google dig frem til en let opskrift, hvor alle tre ingredienser er med.

I boghandlen, er en af de største sektioner den med madopskrifter. Der findes adskillelige gode kogebøger, som netop har nem og hurtig aftensmad som tema.

 

Skriv et svar