Hvordan finder man det bedste computer tilbud?

På jagten efter det bedste computer tilbud, er det svært ikke at blive rundtosset. For det er en labyrint at finde hoved og hale i computer brands, modeller, størrelser og specifikationer. Man får faktisk ret hurtigt lyst til bare at give op på at købe ny PC.

For hvordan skal man dog træffe det rigtige valg, hvis man skal vælge blandt et sortiment af hundredvis af forskellige computere? Det er en problemstilling den danske computer virksomhed Duka har gjort noget ved.

Dansk computer forhandler kæmper mod giganterne

Det er ikke nogen hemmelighed, at det det danske computer markedet er fyldt med store koncerner med store muskler. Men blandt de store fisk i havet, svømmer den danske virksomhed Duka, som har valgt at svømme mod strømmen.

I stedet for at have et hav af computer modeller, har de nemlig valgt at afsøge markedet for de bedste computere med det bedste hardware til de bedste priser. Så de har taget valget for dig, når det kommer computer brand og model. I stedet har de forholdt sig til hver eneste PC de har på lager, så de nemt kan rådgive dig til at vælge den computer, der passer perfekt til dig.

Fin din næste computer her.

Nøje udvalgte computere og personlig rådgivning

Duka har typisk under 10 computer modeller på samme tid. Det er nemlig ikke nødvendigt at skulle have hundredvis af forskellige PC’er eller forskellige computer tilbud. Langt de færreste af forbrugere har et PC-behov som går ud over det sædvanlige. Derfor er det ofte mere et spørgsmål, om du har brug for en low-, mid- eller high-end computer.

Har man brug for hjælp til at købe sin computer, skal man heller ikke tøve med kontakte Duka. I en tid, hvor der er længere og længere imellem personlig rådgivning, sørger Duka modsat for, at de altid sidder klar på telefonen til at rådgive rådvilde danskere i jagt på en ny PC. Og med det store kendskab til deres eget sortiment, finder de sammen med dig den computer der passer til dine behov. Hverken mere eller mindre end det duer.

Som et alternativ til at købe PC, har Duka også udviklet et koncept, der skal give dig mere fleksibilitet og frihed i valget af computer. Konceptet hedder ”computer på abonnement” og vil af de fleste sammenlignes med computer på afbetaling, men der er dog nogle væsentlige forskelle.

Blandt andet, at du ikke ejer computeren og derved heller ikke hæfter for vedligeholdelsesomkostninger eller andre udgifter. Du lejer den af Duka og så sender du den tilbage, når du ikke har brug for den længere. Har du i abonnementet i 3 år, får du helt kvit og frit sendt en ny computer.

Skriv et svar