Derfor siger dit valg af covers meget om dig

Vores valg af visse ting i livet kan fortælle meget om vores personlighed. Det kan handle om hvordan vi vælger at leve vores liv, vores måde at kommunikere på, vores valg af venner, mobiler og endda mobil covers. Mobil covers kommer i forskellige designs, og den form for design vi vælger i vores cover eller etui, har noget at sige om hvem vi er.

Glitrende mobil covers

Et glitrende eller skinnende telefoncover indikerer, at du kan lide fornemme og fine ting. Du elsker at tage selfies og være festens liv. Du er selvsikker og elsker at følge med i den seneste trend, og du er sandsynligvis en social media freak.

Ensfarvede eller almindelige mobil covers

Et almindeligt og ensfarvet mobilcover kan være en indikator på, at du er en person, der kan lide at tage livet roligt. Du mener ​​at livet ikke behøver at være alt for kompliceret, og vil gerne eje ting, der tjener dig helt rigtigt og intet mere end det.

Tilpasset mobil cover eller etui

Hvis du kan lide tilpassede mobil covers nyder du sikkert at få tingene gjort på dine præmisser. Du ønsker ikke at følge mængden eller trends. Du kan lide at være unik og er meget sikker på dig selv, og hvad du godt kan lide.

Gennemsigtige mobil covers

Et gennemsigtigt mobil cover indikerer at du er meget ligetil. Du er så gennemsigtig at det er nemt at forstå, hvad du tænker og gerne vil. Uanset hvad der sker, taler du altid sandt. Folk går automatisk ud fra, at du er oprigtig og troværdig, når de ser det gennemsigtige omslag. Ingen ville endda gætte på at du skjuler noget, selv når du rent faktisk gør det.

Etui mobil covers

Hvis du har en etui kan det tyde på, at du værdsætter det du har. Du kan godt lide at holde dine ting organiseret og tæt på dig, hvor end det er muligt. Du vil også gerne passe godt på dine ting, og intet udviser dette mere end et etui, der er det optimale cover til en mobil.

På deluxecovers.dk finder du et stort udvalg af mobil covers, som kommer i alverdens designs og udtryk. Du finder således også med garanti et cover eller etui, der passer helt perfekt til dig. Find det rette cover, rem, etui eller beskyttelseglas allerede i dag på deluxecovers.dk.

 

Skriv et svar