Tag på ferie i H.C. Andersens eventyrby

Når man tænker på Odense, tænker man straks på eventyr og H.C. Andersen, som i den grad har været med til at skabe den helt eventyrlige, kulturelle og historiske stemning i byen. Har du en drøm om at tage på en hyggelig weekendferie i Odense? Så er der masser af inspiration at finde i denne guide.

Storbyidyl blandet med historisk og fantasifuld charme

Odense er perfekt hvis du ønsker at tage på en romantisk forlænget weekend med din partner. Der er en fantastisk blanding af spændende, kulturelle oplevelser og et hyggeligt, pulserende storbyliv. Det er et must på jeres ophold, at I går en tur gennem den gamle bydel og selvfølgelig besøger H.C. Andersens Hus og det spændende museum der hører til. Mange steder i byen kan I gå i H.C. Andersens fodspor og blive fascineret over hans fantastiske eventyr. I byen finder I også masser af gode shoppingmuligheder og hyggelige caféer, hvor I kan slå jer ned inden I drager på det næste eventyr. Er I til mere moderne og alsidig mad kan I besøge Storms Pakhus, som er det helt store og moderne streetfood-marked i byen. Her er der et hav af kulinariske oplevelser fra alle verdenshjørner. Der er også tit spændende events og oplevelser i byen og hvis I holder øje her, kan I være heldige at finde en helt særlig oplevelse samt seneste nyt om byen.

Mange oplevelser for dit barn

Har I jeres barn eller børn med på tur, er der en masse oplevelser for dem i Odense. Besøg for eksempel den gamle Jernalderlandsby og oplev historiens vingesus, kig på gamle lokomotiver på Jernbanemuseet eller besøg Odense Zoo og oplev de mange spændende dyr. Vil I fortsætte i fodsporene på H.C. Andersen kan i besøge Eventyrlandet i H.C. Andersens Hus, hvor der er masser af plads til fantasifuld eventyrleg for de mindste.

 

Skriv et svar