Pift dit outfit op med en flot sko

Hvis der er noget der virkelig kan ødelægge et flot sæt tøj, så er det det de forkerte sko. For sko er ikke blot noget vi bruger til at passe på vores fødder, det er en måde vi kan udtrykke os selv og vores stil på. Jeg har samlet en lille guide til dig, der gerne vil have inspiration til at lege med din stil, med dine sko.

Du må gerne være modig.

Det har aldrig været nemmere at finde præcis den æstetik man drømmer om. Internettet bugner med sjove, kreative og moderne webshops, hvor du kan finde alt hvad dit hjerte måtte begære. For selvom det selvfølgelig er godt at købe et par sorte eller hvide sko, fordi de passer til det meste – så kan der også gemme sig en skjult skat der tager dit look fra nul til hundrede.

Hemmeligheden ligger i at være modig og prøve sig frem. For uanset om du har en minimalistisk eller en farvestrålende garderobe, så er dit valg af fodtøj en oplagt mulighed for at skabe variation.

Det bedste råd er; vær nysgerrig og se det store udvalg New Balance 550 og find netop den sneaker, der giver dit tøjsæt det løft du leder efter.

Skab en leg med kontraster

Selvom det kun er din fantasi der sætter grænser, når det kommer til netop dit udtryk, så er der alligevel et par simple retningslinjer du med fordel kan følge. For hvad hvis jeg fortalte dig, at der faktisk er nogle ret simple metoder du kan bruge for at stå stærkt i netop dine sko. Dine sko er nemlig den bedste mulighed du har for, at sætte to fede streger under det du gerne vil udstråle og skabe den rette balance.

Det bedste måde at skabe netop denne balance på, er ved at lege med kontraster i dit udtryk. Hvis du har en lang, feminin kjole, så pift den op med et par maskuline støvler. Sneakers er også en rigtig god måde at skabe balance i ens udtryk på. De er den nye oplagte sko når man skal på arbejde, for foruden ofte at være behagelige, så skaber det også en stor kontrast til dit arbejdstøj. Prøv det især af, hvis du ofte har mere formelt tøj på. Du vil se at det understreger dit udtryk, netop ved at være i stor kontrast.

Skriv et svar