Er det muligt at gøre noget ved rosacea?

Lider du af rosacea? Der kan nogle gange følge gener med. Andre gange er det blot til irritation på grund af udseendet. Men mange kvinder er trætte af dette problem. Også selvom det langt henad vejen er helt ufarligt. Hvis du hører til dem, der allerhelst er denne rødme foruden, så går du måske også med et ønske om at skjule det. Hvordan du gør det, kan du få nogle råd til her.

Du kan få behandling for rosacea

Måske er det slet ikke nødvendigt at skjule denne form for rødme. For det er muligt at få rosacea behandling hos knapmd.dk. På den måde kan du altså neddæmme eller i bedste fald helt komme af med lidelsen.

Man kan behandle dette problem på flere måder. En af måderne er ved at lukke eller minimere blodkarrene. Det er nemlig dem, der er skyld i din rosacea. Det gør man blandt andet ved hjælp af laser.

Det kan altså måske være en mulighed, du bør overveje. For hvis problemet fylder meget for dig, så vil den bedste løsning måske være helt at være det foruden.

Make-up eller naturlig glød?

Så er spørgsmålet, om det er muligt at skjule rosacea, hvis du ikke får det behandlet. Det er det naturligvis med make-up. Derfor er det også noget, som mange kvinder vælger at bruge.

Da du har at gøre med rødme i ansigtet, så kan du vælge at farvekorrigere, inden du lægger et ydre lag af make-up, i form af eksempelvis foundation eller concealer.

Det er dog værd at spørge dig selv, om du har lyst til at dække det til med make-up. Selvom det i første omgang kan virke som en nem løsning, så er det ikke altid bedst for alle. For det kan nogle gange gøre mere for selvtilliden at lade ens naturlige glød skinne igennem.

Skriv et svar