Slip af med en dyr varmeregning: spar penge med en efterisolering

I mange danske boliger bliver der brugt rigtig mange penge på varme, som ikke har den effekt, det potentielt kunne have. Mange huse er nemlig dårligt isoleret, hvorfor en stor del af den producerede varme siver direkte ud gennem mure og tage, inden det når at gøre særlig meget gavn for temperaturerne i din bolig

Derfor kan der potentielt være store besparelser at hente på varmeregningen, hvis du pakker dit hus lidt bedre ind, så varmen rent faktisk gør gavn i stedet for at forsvinde ud i atmosfæren lige med det samme. Du kan læse mere på https://www.danskisolering.dk/ og finde ud af, hvordan din bolig og din varmeregning kan få gavn af en efterisolering af den ene eller den anden slags.

Efterisolering af loft

I mange danske huse er loftisoleringen for tynd eller i dårlig stand efter mange år. Det gælder især i danske parcelhuse, hvor loftisoleringen ligger som et lag i det tomme loftrum. I de ældre huse er loftisoleringen alt for tynd i forhold til, hvad der i dag anbefales, mens isoleringen også kan have mistet meget af sin effektivt, hvis den er blevet presset sammen gennem årene af flyttekasser og anden opbevaring.

En loftisolering kan derfor spare dig for mange penge på varmeregningen, og det er en nem og hurtig måde at pakke din bolig bedre ind på med mærkbar effekt.

Hulmursisolering

Et andet sted, hvor der potentielt er meget at hente, er i din ydervægge. Hvis hulrummet mellem ydervæg og indervæg slet ikke er isoleret, eller hvis isoleringen er mangelfuld, vil der ryge rigtig meget varme ud den vej.

Det er heldigvis nemt at fikse, for alle huse med tomme hulmure kan nemt og hurtigt få murene fyldt op med isoleringsmateriale. Det sker ved at lave et hul i væggen, hvorefter isoleringsmateriale blæses ind i hele væggen

Skriv et svar