Den ultimative guide til sejlads med børn

Uanset om du er ny til sejlsport eller en erfaren sejlsportforælder, er der nogle ting, du kan gøre for at holde dine børn sikre og have det sjovt. Denne guide kan hjælpe dig med nogle af de mest almindelige spørgsmål, herunder hvordan du gør din båd sikker, hvordan du forhindrer dine børn i at drukne, og hvordan du planlægger en sjov familieudflugt på vandet.

Lær børn at svømme

At have et barn lære at svømme vil holde ham sikker under ferier på stranden. Børn kan lære at svømme gennem sjove spil, såsom at blæse bobler. Forældre bør altid overvåge deres børn, når de lærer at svømme.

Børn skal lære at trække vejret og dreje hovedet til siden. De skal lære at bruge deres arme som rigtige svømmere. De skal også øve sig i at sparke i vandet.

Før du begynder dit barns svømmeundervisning, skal du kontrollere vandtemperaturen. Det er bedst at have temperaturen i vandet mellem 82 grader og 85 grader. Hvis vandet er for koldt, vil barnets evne til at svømme være begrænset.

Tag en ven eller medforælder med

At tage dine børn på en båd er en fantastisk måde at knytte bånd til din familie. Det hjælper dem også med at lære om den marine verden og hvordan man forbliver sikker. Det er vigtigt at sikre, at du er forberedt på eventuelle vejr- eller havforhold. Sejlads med børn er ikke så svært, som du måske tror. Faktisk er det meget sjovt.

Der er en række regler, der skal følges, når man sejler med børn. Den ene er at bære en redningsvest, når du er i vandet. En redningsvest hjælper med at holde dit barn varmt og tørt. En personlig flotationsenhed (PFD) er også en god idé.

Medbring børnevenlig mad

At bringe børnevenlig mad på vandet er en fantastisk måde at holde dit besætning glad og sund. Den bedste måde at gøre dette på er at planlægge fremad. Hvis du skal være på vandet et stykke tid, skal du sørge for at medbringe masser af drikkevarer og mad.

De bedste bådsnacks er nemme at tilberede. De er ikke komplicerede at samle og vil holde dit besætning glad og hydreret i løbet af turen. Disse omfatter chips, dips og grøntsager. Disse er gode til børn, der ikke er ivrige efter at indtage større måltider.

De kan også være meget sjove at forbruge. En af de bedste ting ved disse snacks er, at de ikke bliver ødelagt af båden.

Medbring en fløjte eller klokke

At have en fløjte eller klokke om bord kan være en vigtig sikkerhedsforanstaltning for din bådtur. Disse enheder er nyttige til at signalere andre både og til at tiltrække opmærksomhed til dig. De viser sig også nyttige i tåge eller en situation med lav synlighed.

En klokke eller fløjte kan bruges til at underrette andre om din tilstedeværelse og kan endda være nyttig i nødsituationer. Klokken eller fløjten skal kunne høres i mindst en halv sømil. Kystvagten kræver klokker og fløjter på både over 16 fod lange og under 39,4 fod. Alternativt kan du bruge andre lydgenererende enheder såsom et horn eller lufthorn.

Korrekt sikkerhedsudstyr

Uanset om du er en erfaren sejler eller lige er begyndt, skal du altid bære det rigtige sikkerhedsudstyr til sejlads med børn. Faktisk har den amerikanske kystvagt sammensat en liste over vigtige ting. Det er ikke ualmindeligt, at et barn kommer til skade, mens det er på en båd. Heldigvis er den bedste måde at undgå ulykker på altid at bære redningsvest.

Du skal også bære en fløjte. Dette er et signal, der hjælper redningsmænd med at finde dig på vandet. Sørg for, at din redningsvest har en fløjte af marinekvalitet fastgjort til den.

Et andet vigtigt sikkerhedselement er en VHF-radio. Dette vil hjælpe dig med at kontakte andre både og reagere på nødsignaler. Denne radio har også en funktion, der giver dig mulighed for at bruge digitalt selektivt opkald, som giver redningsmænd mulighed for at lokalisere din placering.

Fjernbetjeningsbåde er billige og sjove

RC-både er en fantastisk måde at have det sjovt at sejle med dine børn. De er billige og kan bruges på en række vandområder. Der er dog nogle ting at overveje, når du køber en.

En af de vigtigste faktorer er vandmassen, hvor du vil bruge båden. Hvis du planlægger at bruge den i en stor sø eller pool, vil du sandsynligvis investere i en båd, der har en bred vifte af hastighed.

Hvis du planlægger at bruge det i en lille pool eller dam, vil du måske vælge en mindre båd. Disse er gode til børn og tager ikke meget plads.

RC-både er en fantastisk måde at have det sjovt at sejle med dine børn. De er billige og kan bruges på Få Den Bedste Marine Udstyr til Din Båd en række vandområder. Der er dog nogle ting at overveje, når du køber en.

Skriv et svar