Din næste ferie kunne være luksuscamping i Kroatien

Har du overvejet at se skønne Kroatien fra andet end et hotelværelses balkon? Du kan bo billigere – og måske endda bedre – ved at booke et ophold på en campingplads. Når der står ”campingplads”, skal du ikke forstå en klassisk dansk græsplæne med et offentligt wc i en lund. Du kan tage på det, der kaldes for luksuscamping ved at reservere en grund på en veludrustet campingplads i Kroatien.

Find camping i Kroatien – reservér en plads med Vacanceselect

Fx kan du finde camping Kroatien på en campingplads ud til krystalklart hav, der har et poolområde som det, du kender fra hoteller. Du kan reservere en campingplads i Kroatien med Vacanceselect, hvis oversigt over campingpladser lader dig finde en grund nær lige de omgivelser og de faciliteter, du lyster. Hvad kan du bl.a. have for øje ved valg af campingplads – altså udover pris og omgivelser?

Hvilke faciliteter byder en campingplads på?

Det varierer meget, hvilke faciliteter og begivenheder en campingplads byder på. Nogle har fodbold- og strandvolleybaner, turneringer for børn, morgengymnastik og livemusik. Andre har temafester, dykkerkursus og minigolf. Atter andre har zumba- og yogakurser. Ønsker du at bo et sted i Kroatien, hvor der er aktiviteter for hele familien? Læs om de forskellige campingpladser og deres aktiviteter.

Er en campingplads handicap- og hundevenlig?

Andre, mere lavpraktiske ting har du måske også øje for, når du skal finde den rette campingplads – fx om der er adgang for handicappede. Er du hundeejer, så kan du i stedet for at sende hunden på pensionat under ferien vælge at tage den med dig, hvis campingpladsen tillader hunde, hvilket nogle også gør. Vær dog obs på EU-regler om rejse med kæledyr – ellers skal din hund altså ikke med dig.

Hvad kan du leje under dit ophold?

Endnu mere lavpraktisk kan det være det værd at se efter, om en campingplads har ladestander til din evt. elbil, om du kan leje ting som cykler, strandstole og sengelinned, og om endelig rengøring er inkluderet. Det er kedeligt at troppe op på en campingplads og opleve, at du savner de ting, som du skal bruge, for at ferien for alvor bliver bekvemmelig. Læs lige om en campingplads online først.

Bo i et mobilt hjem med klimaanlæg

Nogle campingpladsers indkvartering antager form af mobile hjem, der byder på forskellige grader af komfort. Bl.a. kan du i nogle mobile hjem få tv og klimaanlæg stillet til rådighed og få en terrasse, hvor du kan nyde solskinnet. Så kroatiske luksuscampingpladser kan faktisk byde på meget, som du ikke finder ved en gængs dansk campingplads. Så find dig en campingplads, du tror, du vil synes om.

Vil du prøve noget nyt? Campér i Kroatien

Campingpladser ud til kysten er der flere af i Kroatien. Fx kan du bo på en campingplads ved havet nær Rijeka, der er landets tredjestørste by. Du kan også finde en campingplads ved Zadar længere mod syd, der også ligger ud til Adriaterhavet. Vil du prøve en anderledes ferie? Så campér i Kroatien.

Skriv et svar