Er dine mure isoleret? Få tjekket din hulrumsisolering gratis og spar penge

Når du tænder for varmen i din bolig i løbet af de første kølige efterårsmåneder, er det nok ikke noget, der gør så ond på økonomien. Det kan det til gengæld komme til at gøre efter en lang og kold vinter og et blæsende forår, hvor du har haft gang i radiatorerne 6 måneder i streg.

Opvarmning af et hus er dyrt, og derfor er det værd at kigge på, hvordan du kan spare på varmen. Det kan du bedst gøre ved at sørge for, at dit hus er ordenligt isoleret. Mange danske huse har nemlig en mangelfuld isolering, og det kan være dyrt.

Dårligt isolerede huse kan nemlig bruge op til 3 gange mere energi end huse, der er godt isolerede. Der er med andre ord mange penge at hente ved at forvandle et dårlig isoleret hus til et velisoleret hus, og her skal du bl.a. kigge på din mure.

Nogle huse har nemlig slet ingen isolering i hulmuren mellem inder- og ydervæg, mens andre kun har en ringe isolering. Det er heldigvis noget, du nemt kan få gjort noget ved med en hulmursisolering.

Få tjekket din hulmursisolering gratis

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine hulrum er dårligt isolerede eller slet ikke isolerede, kan du få tjekket din hulmursisolering helt gratis. Når du bestiller et tjek af din hulmursisolering, vil du få besøg af en konsulent, som hurtigt kan afgøre, om din bolig er isoleret i hulmurene eller ej.

Konsulenten kan også vurdere, om eventuel eksisterende isolering er i dårlig stand, og om der er opstået kuldebroer, som fragter varme fra din boligs indre og ud i atmosfæren.

Hvis det vurderes, at dit hus vil nyde gavn af en hulrumsisolering, vil du med det samme få et uforpligtende tilbud på at få dine mure fyldt op med ny isolering.

Skriv et svar