Brug for en opgradering i garderobeskabet?

2022 bød på en masse nye modetrends. Nogle holder ved mens andre må lade livet sammen med 2022. That’s fashion, baby. Det betyder, at der nu bliver plads til nye trends, og et nyt år i moden er lige på trapperne! Trænger du til en udskiftning i garderobeskabet og er du spændt på årets næste trends?

Læse med for et indblik i, hvad der muligvis kunne blive næste års helt store hits, og hvad du nok godt kan skille dig af med, hvis du vil lytte til modens trenddom.

Den danske fashionista

For få år tilbage begyndte pastelfarver at vinde indpas, også i det danske bybillede. Alligevel er den danske modescene fortsat underspillet elegant og god til at holde sig i de stilrene farver. Du kan hente inspiration til din nye garderobe inde på Copenhagen Muse. Du kan fx have store blonder for øje. En trend, du helt sikkert kommer til at se mere til i 2023.

Til dig, der elsker det ekstravagante, det ikoniske og vilde, vil du blive yderst begejstret for at høre, at fjerene og det skumbrusende tyl vil give volumen til din sommer i 2023. Dit tøj vil desuden lyse op i romantiske, stærke og lyse farver denne sommer.

Apropos lys farver, kommer gul og stjæler og trækker alle solens stråler til sig. Den gule kjole med vertikale hvide striber, bliver perfekt parret med din yndlingsstråhat, når du skal på stranden denne sommer. Du kan også trygt parre dit outfit med store grønne eller pinkfarvede øreringe.

Undertøjet udenpå

Nogen elsker det, andre hader det – og nogen elsker at hade det. Undertøjet er blevet til overtøj. Korsettet ses igen som et elegant og yndefuldt udtryk, der kan være med til at fremhæve den feminine æstetik. Denne trend er taget med i 2023, hvor den kan blive parret med kjoler eller bluser dækket af blomsterprint.

Forhåbentlig har du lært at binde en sløjfe. Ellers kommer du ikke uden om at lære det i 2023. Den helt store sløjfe kommer til at fylde både på kraven, på skuldrene eller rundt omkring på tøjet! Og hvis ikke, du kan få nok af at fylde dit tøj ud, kan du tilføje et par bukser med masser af statement-lommer.

Asymmetri vil du også se mere til i 2023. Både hvad angår snit og udskæringer, mens også stribernes retning og farvernes kombination.

Der er vist lagt op til et spændende modeår!

Skriv et svar