Tre måder til at skabe en god have

Rigtig mange danskere er de heldige indehavere af en eller anden form for have omkring deres hjem. Derfor er der i dag også samtidig et stort fokus på, hvordan man egentlig forsikrer, at man har en have, som man rent faktisk kan bruge.

Her finder du tre måder, hvorigennem du kan skabe en god, smuk og indbydende have.

Kom af med de mange former for algebelægning

Først sted, du kan have et ekstra fokus, er i forbindelse med forskellige algebelægning i haven – og altså i endnu højere grad et fokus på at få denne belægning fjernet.

Se de forskellige muligheder for algebehandling her: https://alge-fri.dk/

Alger kan nemt snige sig ind i forskellige dele af en have, og det handler altså om at fange disse i opløbet.

Skab en have der passer til jeres behov

Et andet godt råd herfra er at skabe en have, der helt igennem passer til jeres behov. Der er ikke nogen, der siger, at alle haver skal se ud på én bestemt måde. Disse er – ligesom vi mennesker – forskellige.

En god have kan for dig altså være helt anderledes, end den er for din nabo. Det er en vigtig tanke at have med i baghovedet, når haven skal fremstilles. Lær hvad I har brug for og gør det en del af haven.

Husk på at haven også skal holdes

Når I netop skaber en have efter jeres egne behov, er I samtidig også med til at skabe en have, som I rent faktisk har mulighed for at holde. For dette er også en stor del af det at være haveejer.

En have skal holdes, og den skal helst holdes hele tiden – også i de mere kedelige, mørke og kolde måneder. Er I derfor ikke indehaverne af de grønneste fingre, er det en god idé at have dette med i baghovedet, når haven anlægges.

Skriv et svar