Vedligehold din have med disse tre tips

Har du en have, som er begyndt at se lidt trist og grå ud? Efter vinteren higer din have helt sikkert efter omsorg og kærlighed, og når foråret får rigtigt fat, er det også på tide at komme ud i haven og vedligeholde den. Der er flere ting, som du kan gå i krig med, når det gælder din have, men nedenunder er der samlet tre forskellige tips, som du kan få glæde af.

Løvsuger

En løvsuger gør dit havearbejde nemmere og mere effektivt for dig, da det bliver nemmere at indsamle blade og lignende fra din have. Du sparer både tid, men undgår også det kedelige og uoverskuelige arbejde med at indsamle tonsvis af blade og løv, som ligger rundt omkring i din have. Derfor kan det sagtens betale sig at anskaffe en løvsuger, som er med til at vedligeholde din have.

Klipning af hæk

En have, som har en nyklippet hæk, er nydeligt at kigge på. En usoigneret hæk med mange lange og utæmmede grene, kan se meget sløset ud, så det er en god idé at få disse under kontrol og få dem klippet regelmæssigt. For når foråret begynder, begynder hækkene ligeledes at gro med fart på. Så hvis du ikke allerede, har en god hækklipper, er det på tide at anskaffe sig sådan én.

Ryd op i haven

Det sidste tip er, at du skal huske at rydde op i haven. Hvis du husker at rydde op i haven, kommer den automatisk også til at se mere vedligeholdt ud. Oprydning i haven er blandt andet fjernelse af ukrudt, fjerne blade (som kan gøres med din nye løvsuger), græsslåning og andet forefaldende arbejde, som finder sted i haven. Disse ting, som ellers kan virke som småting, har stor betydning for havens udseende.

Dette var de tre tips – held og lykke med havearbejdet!

Skriv et svar