Tag del i glæden og kom ud af dit misbrug

Hvis du ofte ryger hash, så vil der kunne opstå nogle symptomer og bivirkninger, som f.eks. kan vise sig i sløvhed og en generel grad of manglende energi i hverdagen.

Men hvordan og hvornår ved du, at hashforbruget har taget overhånd og er blevet en decideret afhængighed? Her kan du stille dig selv nogle spørgsmål, som eksempelvis lyder; Ryger du alene? Ryger du for at falde i søvn? Ryger du for at komme ud af nogle problemer? Og har du svært ved at undvære hash i din hverdag? Hvis du kan nikke genkendende til nogle af de overstående spørgsmål, så kan det være et tegn på, du enten har et hashmisbrug eller er på vej til at udvikle et.

Men der er heldigvis ofte mulighed for at komme ud af misbruget igen. Læs med herunder og bliv klogere.

Afvænning for din krop

I nogle tilfælde vil du selv kunne rette op på problemet, men det kræver ofte en ekstrem viljestyrke og støtte for omgangskredsen. Derfor vil der ofte være brug for udefrakommende hjælp, som en misbrugsbehandler, der kan hjælpe dig på rette spor. Behandleren kan være medvirkende til at gennemføre nedtrapningen af forbruget, så du kan komme ud af misbruget igen.

Der vil helt automatisk opstå både gode og dårlige oplevelser i forløbet, men det vigtigste af alt, så vil du formentlig opleve en fremgang.

Få glæden tilbage i livet

Behandlingen vil gå ind og påvirke dig både fysisk og psykisk. En naturlig del af udtrapningen af misbruget, vil være at der opstår nogle bivirkninger såsom nattesved, søvnløshed, hovedpine og rastløshed. Men når du først er ovre disse bivirkninger, så vil du gå ind i en tid, hvor misbruget vil være en del af din fortid og hvor det ikke længere vil være den altoverskyggende faktor i dit liv.

Skriv et svar